Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tade1usz

Co myślicie o robotach do mycia okien ?

Polecane posty

Witam Przymierzam się do zakupu robota do mycia okien i kieruje pytanie do forumowiczów czy takie roboty są naprawdę pomocne w codziennym korzystaniu czy raczej po paru użyciach ląduję w pudełku ? Myślę o zakupie robota cobbo w-110s więc jeśli ktoś posiada tego robota to zapraszam do konwersacji gdyż mam parę pytań co do pracy tego robota. Pozdrawiam Tadeusz

Gość gość
walic to.

Witam :) Używam tego robota i bardzo fajnie działa, jak dla mnie to super sprzęt, który mega usprawnia pracę w domu :) Chętnie odpowiem na kilka pytań.

Gość gość
jak dla mnie idiotyczny i nieprzydatny gadżet. Dopóki nie wymyślą robota, który będzie mył najgorszą robotę, czyli ramy to na ch... mi on. Same szyby umyć to jest pikuś i chwila. Robię to czystą wodą i mikrofibrą i szyby są czyste i bez smug w chwilę. za to ramy... tego szczerze nienawidzę i takiego robota bym chciał który by je dokładnie szorował

Gość gość
Ja posiadam robota Ecovacs i jest to fajne gadżet a bardziej urządzenie do pomocy Pani domu ;) Jeśli chodzi o robota Cobbo to moja przyjaciółka kupiła go niedawno i zawsze bardzo pozytywnie wypowiada się na jego temat. Jedyne czego się bała gdy kupowała tego robota to tego że nie będzie mył rogów ponieważ jest okrągły ale po przetestowaniu go przez pierwszy miesiąc zapomniała w ogóle że nie domywa kątów :D

Gość MajkaB
Cobbo ! Polecam ! Mam ich inny sprzęt, wyciskarke do soków ale jestem bardzo zadowolony więc polecam ta markę !

Gość gość
A mieliście doświadczenie lub korzystacie z ich robota do okien ? cobbo w110s ponieważ zastanawiam się nad zakupem. Mam w domu bardzo duże okna a moja żona ciągle narzeka po co nam były takie duże okna, nie za bardzo lubi wychodzić na drabinę i ich myć.

Gość gość
wyjątkowe badziewie. kompletnie nieprzydatne w normalnych warunkach - ramy i tak trzeba myć ręcznie przydaje się tylko jeśli ktoś ma hektary wielkich szyb, bo jedynie z tym sobie radzi

Gość gość
kupilam robota do mycia okien ale odkad w mieszkaniu obok zamieszkaly studentki z ukrainy robot samowolnie myje okna wlasnie tam. w eksremalnych przyoadkach zasysa sie do okna i glosno siorbie

Gość gość
wykazuje przy tym zwiekszony pobor mocy i wytapia otwory w szybie ostatnio zaczal odtwarzac przez beeper utwory milosne elvisa presleya

Gość gość
Prowadzę własną działalność. sprzątam biurowce i szczerze powiem, że taki robot jak np. Cobbo w110s to bardzo przydatne urządzenie. W czasie gdy on zajmuje się oknami, ja mogę skupić się na innych rzeczach. W domu też go używam i jestem zadowolona. Polecam.