Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bluzki z cienkimi ramiączkami a duży biust

Polecane posty

Gość gość

Jestem posiadaczka niestety sporego biustu (75E) który po ciąży i karmieniu nie wygląda najlepiej bez biustonosza. Mam też sporo bluzek z bardzo cienkimi ramiączkami, z tyłu coś a'la bokserka. Nie podobają mi się wystające ramiączka od stanika, które z racji sporego biustu są zwykle dość szerokie. Mimo, że biustonosz dobieram u braffiterki i nie płacę za niego mało (polskie marki, żadne sieciówki typu Triumph) to i tak gdy odepne ramiączka odstaje i nie wygląda najlepiej. Zastanawiałam się jakie ramiaczka kupić by wyglądało to dobrze. Jeszcze 10 lat temu modne były silikonowe, teraz są też dostępne silikonowe matowe ale czytałam, że to obciach. Może jakieś ozdobne cienkie koronkowe? Jak Wy rozwiązujecie ten problem?

Gość gość
Moim zdaniem nosić tylko po domu, pod swetry, do sportu. Beznadziejnie to wygląda nawet jak ramiączka są ładne. Kupować bluzki z szerszymi ramiączkami, wtedy nawet jak się przesunie to wygląda ok, a przy bokserkach czy spaghetti ramiączkach słabo co byś nie zrobiła

Gość gość
Ja nie nosze takich topow po ulicy, tylko po domu. Na ulice zakladam bluzki z rekawkiem albo na grubych ramiaczkach tak ze stanika nie widać.

Gość gość
Dzięki dziewczyny. A co z modnymi tak bardzo teraz Hiszpankami? Bluzkami na jedno ramię? Tylko dla dziewczyn z małymi biustami?

Gość gość
Takie bluzki nie wyglądają dobrze na właścicielach większych biustów. Zaburza proporcje sylwetki.

Gość gość
Ja sobie kupilam bluzkę hiszpanke i właśnie jej nie nosze. Mam tylko jeden stanik z ktorego da sie odpiac ramiaczka ale silikonowe nie wyglądają wcale fajnie.

Gość gość
Nie nosze Hiszpanek. Chyba ze da się podnieść tak ramiona, ze nie widać stanika.

Gość gość
Kobieta z klasą nie nosi bluzek, spod których widać bieliznę. Tylko Karyny noszą bluzki na cienkich ramiączkach, spod których wystają ramiączka stanika a zapięcie stanika często wychodzi na plecach :D

Gość gość
Do bokserek nosi się staniki sportowe, które są tak ukształtowane, że nic nie wystaje. Choć dla mnie to typ koszulki na zajęcia sportowe, ewentualnie na wycieczkę, a na chodzenie po ulicy nie pasuje.

Gość gość
htt p://ti ny.pl/gs 2b5

Gość gość
Niestety nie mogę wkleić linku bo uznaje za spam :/

Gość gość
75 E to ma być spory biust?

Gość gość
75A, B to biust mały, C,D, średni E,F spory ;) G,H itp to już moim zdaniem bardzo duży

Gość gość
Ja mam 75 e i to jest biust raczej mniejszy niż większy bez problemu odpinane ramiączka A stanik i mam z sieciowek

Gość gość
Jak ktoś nie ma pojęcia o prawidłowym dobieraniu biustonosza to dla niego "DD" będzie gigantem.

Gość gość
Ja mam 75 e i to jest biust raczej mniejszy niż większy bez problemu odpinane ramiączka A stanik i mam z sieciowek no to masz taki sieciówkowy staniczek dla biednych, uwierz mi , ze 75 e to spory biust i staniki bez ramiączek tego dobrze nie trzymają

Gość gość
Tu autorka Ja też mam staniki z odpinanymi ramiączkami ale i tak jak je odepne to nie wygląda to dobrze i ja się źle czuję. Być może niektórzy dużym biustem nazywają tylko biusty w stylu Pamela Anderson ;) ale uwierzcie że 75E na polskie warunki to całkiem spory biust u szczupłej osoby

Gość gość
Ja mam biust 75I i nie mam takich głupich dylematów. Po prostu od dawna nie kupuje bluzek na cieniutkich ramiączkach. Mam może 3 sztuki do chodzenia po domu, ale wtedy nie przeszkadza mi że ramiączka wystają. Hiszpanki nie założę. Ani żadnej kreacji gdzie biustu nie podtrzymują ramiączka. Zanim kupię modną rzecz, sprawdzam czy biust się zmieści i jak to będzie wyglądać optycznie.

Gość gość
Ja mam rozmiar 70F też kupuje u braffiterki srabiki i mam jeden z odpinanhmj ramiączkami. Trxtms się bez problemu. I nie uważam że mam biust ogromny. Raczej. Przeciętny.

Gość gość
E tam, 75E to żaden duży biust :P Ja noszę 32G (czyli w rozmiarówce polskiej) okolice 70L i nie uważam, żebym miała specjalnie wielki :) I nie rozumiem, czemu masz problem z ramiączkami, przecież możesz po prostu kupić normalne staniki bez ramiączek.

Gość gość
okolice 70L 70 l kochanie, to masz zapewne cycki jak dwa wory kartofli i to w okolicach kolan. Serio, ja mam 75g, w niektórych modelach stanika 80 f i spokojnie mogę nimi wydusić pól powiatu

Gość gość
Uwielbiam MADKI na kafeterii <3 Dziewczyna zapytała jakie ramiaczka od stanika nosić do bluzek z cienkimi ramiączkami a baby rozważają czy ma duże cycki czy małe i która ma zwisy a która nie, jakby można było wytargać kogoś przez internet za kłaki to już by to robiły ;)