Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takiej sytuacji mogę coś zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to że wczoraj uprawiałem seks ze swoją kobieta, jako że nie miałem przy sobie gumek, bo ostatnie się skonczyly, to postanowiliśmy spróbować stosunku przerywanego, jako że był to seks w której ona dominowala, a ja byłem bierny to miałem jej dać sygnał kiedy ma ze mnie zejsc, kiedy czułem że już będzie wytrysk to mówię jej, żeby już przestala, niestety nie zeszła ona w momencie kiedy jej powiedziałem, tylko kilka sekund później i wytrysk poszedł prosto do pochwy, ona niby od razu poszła do łazienki i wskoczyła do wanny, żeby to zmyc, no ale to też wszystko trwało z 2-3 minuty. Pytanie teraz czy to wystarczy ? Ona twierdzi że wszystko jest ok i nie mam się czym martwić, no ale gdyby to była metoda antykoncepcji to by każdy ją stosowal,stad moje pytanie.

Gość gość
Obejrzyj sobie film "Galerianki". Tak dowiesz się wszystkiego na temat "kąpieli antykoncepcyjnej" :) ;) ;)

Gość gość
Możesz jaśniej ?

Gość gość
Zadne mycie nic nie da. Wizyta u gina, recepta na tabletke po stosunku albo zbieranie wyptawki dla dziecka. Mlodzi ludzie sa bardziej plodni. Wpadka jak nic.

Gość gość
To co możesz zrobić to tabletka po albo aborcja Czy ona czasem nie zrobiła tego specjalnie żeby cię naciąć na bachora

Gość gość
Haha umyla się spoko :D wiedza ludzi jest z******ta wręcz.

Gość gość
14:45 Nie sadze,nie planujemy dzieci, a ona zlazla kilka sekund później, być może to ja za późno powiedziałem bo myślałem że zejdzie od razu.

Gość gość
Taki dawny sposob naszych pra pra pra babc to gleboko wsadzic sobie czyns np.lyzeczka wate nasaczona octem najlepiej jablkowym bo najzdrowszy,polecam sposob naszych babc.

Gość gość
Tylko tabletka po, nic wiecej nie da się zrobic jak mozna myśleć ze umycie, wyplukanie spermy z pochwy moze zapobiec ciąży, brak slow na taką glupote

Gość gość
Owszem jak najbardziej mogła zajść i szybkość umycia nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
Ocet jablkowy i inne pomysly czym wyplukac pochwe po seksie to predzej mozna doprowadzic do jakiejs infekcji/grzybicy, niz zapobiec ciazy. Jakby ona nie chciala dziecka, to by nie zgodzila sie na seks bez zabezpieczenia. Pozadanie jest ok, ale trzeba myslec przed.

Gość gość Monisia
podziwiam odwagę osób które nie planują dzieci, lubią seks i wierzą że stosunek przerywany i "umycie się" po wszystko załatwi; gość 2018.07.02 no niestety stosunek przerywany nawet gdybyś nie skończył w kobiecie, też pewny nie jest; to żadna metoda anty; pytanie jaki twoja kobieta miała dzień cyklu, to też ma znaczenie; skoro ona się nie stresuje to może faktycznie jest ok, wszystko zależy od cyklu, ale ogólnie ryzyko ciąży jest; ja tam wolę się zabezpieczać, biorę tabletki belara i nie mamy ograniczeń kiedy mamy się kochać, wszystko pod kontrolą i dużo większy spontan :)

Gość gość
Może i masz racje, nie planujemy dzieci a ona z tym nie była u ginekologa.

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.