Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen metamorfoza

Polecane posty

Gość gość

Co moze oznaczac taki sen, w ktorym: Bylam mlodsza, wolna, niezamezna, nawet jeszcze nie znalam swojego meza. Chodzilam po centrum znanego mi miasteczka, w oczekiwaniu na matke, ktora zalatwiala swoje sprawy. Zaczal za mna chodzic nieznajomy chlopak, atrakcyjny, ale mi sie nie podobal. Natomiast od pierwszej chwili podobalo mi sie, w jaki sposob do mnie mowi, sposob mowienia, ciagly usmiech. Nie pamietam, co mowil. Byl nienachalny, lecz wytrwaly, nie zrazal sie moim brakiem zainteresowania i smutkiem. Od pierwszej chwili czulam ogromna milosc z jego strony, bylo to bardzo przyjemne i wzruszajace uczucie.’Podczas towarzyszenia mi on stopniowo zaczal zmieniac sie fizycznie: jego twarz i wlosy zmienily sie na takze ladne, sympatyczne, ale juz nie takie wymuskane, jak u modela itp., tylko bardziej naturalne, swojskie, normalne. Im bardziej zmienial sie fizycznie, tym bardziej czulam, ze mi sie podoba i ze mu ufam. Uczucie milosci bylo niezmienne, snilo mi sie do konca, po przebudzeniu sie chcialam kontynuowac ten sen. (Informacje dodatkowe: Jestem mezatka. Mam bdb meza i jestem bdb zona - choc nie jestesmy idealni i troche sie czasem za soba nadenerwujemy. Maz mnie nie zdradzil. Ja tez i nigdy nawet nie myslalam, zeby zdradzic. Tamten sen nie mial w sobie nic erotycznego, to bylo czyste uczucie milosci, ale nie platonicznej, tylko takiej, ze wiedzialam, iz zostaniemy para. Ja i maz jestesmy srednio atrakcyjni, raczej bardziej niz mniej. Wyglad zewnetrzny nigdy nie byl dla mnie najwazniejszy, przedkladam poczucie bezpieczenstwa, wiernosc itd. Maz jest moim pierwszym mezczyzna w kazdym slowa znaczeniu, nie mam w swoim zyciu zadnych eks, ale gdy bylam nastolatka, nie odwzajemnialam zaintereowania kilku rowiesnikow w roznych przedzialach czasowych, mimo ze bardzo ich lubilam, balam sie zaufac. Nie byli bardzo urodziwi, lecz ogromnie sympatyczni, fajni, wytrwali [do czasu]. Potem nie milam z nimi kontaktu. Chlopak ze snu to nie byl zaden z nich. Obecnie jestem osoba przed 50-tka.) Z gory dziekuje za chec pomocy w interpretacji snu. PS Podobne sny miala wczesnij dwa razy. Raz snilo mi sie samo uczucie bezbrzeznej milosci i oddania, nie widzialam osoby, a obudzilam sie poplakana ze wzruszenia. Drugim razem to bylo uczucie takiej milosci, ale powiazane z osoba, nie pamietam kto to byl, nie maz, jednak ja w tym snie bylam stanu wolnego, przedmalzenskiego.)

Gość gość
up

Gość gość
zapytaj wróża Macieja :P

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
A mówi się, że Polacy na wszystkim się znają ;-) Naprawdę nikt nie wie, jak interpretuje się taki jakby powtarzający się sen?

Gość gość
Moim zdaniem sfera snow jest niedoceniana przez ludzi. A przeciez umiemy wykorzystywac tylko ulamek mozliwosci naszego mozgu, wiec powinnismy chociaz pozastanawiac sie, po co dana nam zostala reszta i po co snia nam sie rozne rzeczy - z cala pewnoscia po cos, gdyz Natura (czy jak twierdza wierzacy Bog) nie tworzy niczego po proznicy, nawet gdy pozornie cos sie takie wydaje.