Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk ero

Charakterystyka niebieskich

Polecane posty

Gość analityk ero

Zaczynam od Widma. To introwertyk który potrzebuje swojej przestrzeni i z niej czerpie siłę. Jego temperament jest pełen skrajności. Analityczny i twórczy umysł, mający zadatki na geniusza. Skłonny do rozmyślań i filozofowania. Ceni piękno przyrody. Niezrozumiały dla świata, ludzi. xxx Możecie dopisywać swoje cenne uwagi. xxx Kto opisze inną postać świata Ero? :-D

Gość analityk ero
Odwagi panie i panowie :-D

Gość gość
Nowy Komentator sportowy na miano Szpakowskiego. Jest zawsze tam, gdzie być powinien. Jego uwadze nie umknie żadne ważne wydarzenie erotyczne. Dla niego erotyka, to przede wszystkim sport. Aktywny obrońca kobiet i uciśnionych. Kocha wszystkie smerfetki Ero :-P

Gość gość
Temat juz robi sie hejterski.

Gość analityk ero
Pamiętajcie by nie pomijać naszych uroczych pań. One też czekają na opis ;-)

Gość gość
To introwertyk który potrzebuje swojej przestrzeni i z niej czerpie siłę. Jego temperament jest pełen skrajności. Analityczny i twórczy umysł, mający zadatki na geniusza. Skłonny do rozmyślań i filozofowania. Ceni piękno przyrody. Niezrozumiały dla świata, ludzi. x Piekny opis. Ale w skrocie to hejter ktory poklocil sie tu ze wszystkimi, wszystkich wyzywal, spora czesc szantazowal wyimaginowanymi informacjami, spamowal osemkami. Siedzi od 4 lat i zbiera informacje o kazdym piszacym.

Gość gość
Widmo kryje się pod wieloma nickami, nie chce lub nie potrafi ukazać prawdziwego siebie.

Gość analityk ero
O Widmo wiemy najwięcej, ale dziękuję za cenne uwagi ;-)

Gość mam zadatki na geniusza
_kreska_ 2014. ja spekuluje na razie Autorko, I nic nie wiem tak naprawde na ta chwile. Mysle, ze musi byc jakies powiazanie Ty I ja. Sam Twoj nick dostaje w pasku przegladarki od tego kogos. Moze mam z Toba nie rozmawiac I o to jemu chodzi. No byly proby wykurzenia mnie z Twojego tematu a mojemu kompowi odbilo.

Gość gość
Może teraz ty analityk o sobie:P

Gość gość
TheOutsider Mężczyzna, najprawdopodobniej w wieku 20-40 lat. Można zakładać że ma ciemne włosy i oczy. Nowa osobowość na forum, manipulator, obrońca Widma, broni cioteczek takich jak Imperium, Wadera i inne. Wróg gości, często atakuje pomarańczowych w swoich wypowiedziach, preferuje długie i bogate w słowa style wypowiedzi. Jest tajemniczy, pojawił się na forum tak naprawdę znikąd. Lubi podważać utarte teorie spiskowe gości, rzucać na nie nowe światło. Wróg publiczny nr. 2 użytkownika JaruzelskY. Więcej mi o nim nie wiadomo, ale i tak wyciągnąłem sporo info z jego dotychczasowego pobytu na forum. Zawsze interesowały mnie nowe postacie, które później kreują własną historię na forum.

Gość gość
Out to Cynik.

Gość gość
niech ktoś opisze: x, agenta, wadere, imperium, i tajemniczegostulejarza :d :d :d :d :d

Gość analityk ero
Zapomniałem się przedstawić. Moja przygodę z kafeterią zacząłem 5 lat temu. Na codzień walczę ze spamem, hejtem i usuwaniem gównianych tematów. Ręce mam pełne roboty, dlatego noszę okulary na czubku nosa :-D Ale wystarczy o mnie.

Gość gość
Zgłoszony hejterzy :)

Gość gość
Tak, Out to cynik, ale też i psychopata którego należy zamknąć w izolatce do końca życia, bo odważył się z flagowca podważyć teorie Widma :)

Gość gość
Qut Cynik może wklej swoje cyberki z Imperium? :P

Gość gość
jestem analitykiem na ero. Tak walczę z patologią i spamami. Walczę z nieuczciwością bo sam doświadczyłem nieuczciwości. Tak ona miała być ze mną. Na wyjeździe studenckim. Była zabawa, alkohol. Byliśmy blisko - tak myślałem .... dlatego wyjąłem... miało dojść do zbliżenia ... to wyjąłem bo stał już - miała się domyśleć bo miała opinię lodziary. A ona mnie zbyła i jeszcze powiedziała, że jak chcesz sikać to idź dalej i poszła. A potem ten ... niebieski. W niebieskim dresie... Nie lubię niebieskich. Nie minęło pół godziny a podejrzałem. Nawet pokoju nie zamknęli. On stał z tym zsuniętym niebieskim dresem a ona kucała i mu ciągnęła. A mnie nie chciała. Nie lubię niebieskich i wiecie, staram się ich rozgryźć. Ile ich jest i jacy są. Bo dlaczego mi nie zrobiła dobrze. Tylko dlatego, że ja miałem czerwony dress?

Gość gość
Skromna Ja. Kiedy klęczy przede mną i patrzy tymi swoimi wielkimi oczętami, to zawsze się wzruszam :-D

Gość gość
To ty nie widzisz, że już sie naraził agentowi mając swoje zdanie i pewnie nie tylko agentowi. Jest bezpośredni, nazywa rzeczy po imieniu, a to jest solą w oku dla wszelkiej maści tchórzy. X Opinia Widmo na temat Outa sprzed wczoraj. Outsiderze... A ty mu dzisiaj nóż w plecy wbiłeś z uśmieszkiem na ustach, podważając jego teorie i ratując Agenta? Wstydziłbyś się :o

Gość gość
Cynik to przyjaciel in spe?

Gość gość
widmo ma urojenia

Gość analityk ero
Zgadza się. Mam to w papierach :-D

Gość tysiace zjedzonych nickow kafe
Powyższy komentarz jest typowym pod publiczke i jak zwykle mamy komunistyczną metodyke robienia z ludzi chorych psychicznie. Czy ty naprawde amebko myślisz, że zgasisz mnie tak tanimi triksonami. Jesteś chodzącym kłamstwem, bo twoje tematy do tej pory dojrzewają na redakcyjnym jak podjudzałaś moderków aby banować ludzi którzy wam dup nie chcą lizać. Sam nie jestem święty, ale to jak widziałem co robiło każde z was na innych tematach mi wystarczy aby w odwecie spuścić was w kiblu. Ile macie ofiar na przestrzeni dziesięciu lat ? Portal wam płaci za eliminowanie ludzi aby ruch był na topach, czy dla kaprysu zjedliście tysiące bogu ducha winnych nicków ? Każde z was drży na myśl o konfrontacji w realu z ludzmi których zgnoiliście o czym dobrze wiecie. W odpowiedzi co mi przypiszesz ? Leki ? kaleki ? choroby, czy kończą ci sie metody milicyjne ? Pa pa hipokrytko

Gość gość
Imperium ciągnie Agentowi i ma z nim seks ostry,namiętny,pociągający,kuszący,powolny,bardzo pikantny,kochliwy,gorąco,delikatny a Outsider z Widmokiem sie na to patrzą, i piszą o tym elaborat :D :D :D :D :D :D :D

Gość analityk ero
Pora na leki :-P

Gość jestę geniuszę
żadne z was sk**wiałego towarzystwa wzajemnej adoracji o mentalności przedszkolnej karuzeli nie zasługuje na to aby sie logować, bo większość ników zjedliście. W słowniku ludzi kulturalnych nie ma słów aby was określić. W skrócie: koke próbował wrobić kogoś w spam ósemkami. Błędny chciał utylizować i palić w piecu ludźmi. Frida miesiącami trolowała tematy wilka. Słowiana oskarżała fałszywie jakoby ktoś ją wyzywał na mejlu.Ty donosiłaś do modów aby banować ludzi. Nowy nie przeszedł obojętnie jak komuś nie dosrał. To tylko szczątkowe metody eliminacji ludzi w waszym wykonaniu. Dobrze, że otoczenie już zaczyna rozumieć jakim żywym gównem jesteście. Ludzie w realu zlinczowaliby was gdyby wypłyneły wasze dane i każde z was o tym doskonale wie. Jesteście czymś pomiędzy komuchami a naz.i.stami. A teraz pal głupa jak fridzia która cie tego nauczyła i pozostaje mieć nadzieje, że któreś z was sie utopi tego lata to będzie jednej padliny mniej

Gość gość
Outsider przyjaźnił się z Imperium :D ;) :)

Gość gość
To było ściągnięte z wikipedii :-D

Gość sklonny do rozmyslan
Pamiętasz jak wpadłaś kiedyś na spamowaniu gęganiem i zamieciono ten twój przypał pod dywan ? Ba, wmówiono że to inni spamują. Skąd takie metody wyniosłaś, z dawnej pracy w resorcie komuszym siania propagandy i lania wody pod publiczność ? Zmieniłaś nicka, palisz frana, udajesz gimbuske co wszystko bagatelizuje, ale mamy XXI wiek i nikt już nie daje sie nabierać na twoje metody. Na nicku frida jest tysiące twojego wołania o k*****sa i każdy może sobie wygooglować. Twoje dzieci napewno byłyby dumne z mamusi, bo przecież w twoim wieku takie rzeczy wyczyniać to jest jakieś dno patolstwa. W odpowiedzi obrócisz wszystko w żarcik bo z przedszkola ci tak zostało, a w rzeczywistości włosy sobie rwiesz z głupiego łba bo zostałaś rozkminiona. Głowe daje, że twoje dzieci sie ciebie wstydzą, a otoczenie w realu cie unika. Tyle ugrałaś. smiech.gif