Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn mojego brata podchodzi moja corke. Co robic?

Polecane posty

Gość gość

Chlopak jest uczynny, mily, bardzo fajny. Z tego co slyszalam to do 'tych spraw' ma inne podejscie, jest nieporadny a jakas tam dziewczyna zdradzala go wlasnie z tego powodu. Choc z drugiej strony duzo widzialam, znalam manipulantow ktorzy mowili mi,ze na seksie im nie zalezy a bylo inaczej.Chodzilam z 2 takimi chlopakami,pozornie do rany przyloz. Moja corka ma 13 lat, on 18 i spedzamy razem wakacje.Od tygodnia jest u nas i najzwyczajniej w swiecie sie klei do swojej najblizszej kuzynki. Nie zwraca na nas uwagi,chodzi za nia, ciagle chce ja przytulac. Mala sie broni a on wtedy jest zly. Raz sie zgodzila i widzialam jak on ja przytula - tak jak swoja dziewczyne. Zastanawiam sie czy go nie wyslac do domu. Byla juz rozmowa na ten temat, on sie zapiera, ze to nie o to chodzi, ale sama nie wiem. Wiele razy sie czegos wypieral bo po prostu sie bal ,ze spadnie na niego krytyka a on zle na to reaguje. Wczesniej nie bylo tak bo nie widzieli sie od malego, gdzies z 8 lat.Raz przez skype 5 lat temu i potem nie rozmawialismy. Co myslicie? e mnie sie gotuje ale nie chce go osadzac.Po co chlopak mialby przytulac bezinteresownie dziewczyne, przeciez wiadomo do czego to prowadzi

Gość gość
No wiesz 18 latek jakgby nie bylo dorosly facet i w miare uksztaltowany a 13 lataka to dziecko

Gość gość
to prowokacja musisz stworzyć lepszy opis "bratanka" ponieważ według tego powyżej wychodzi na upośledzonego umysłowo postaraj się jeszcze raz

Gość gość
Fajne prowo. Wakacje się zaczęły hahaha

Gość gość
To nie jest prowokacja.

Gość gość
glupie prowo:(

Gość gość
To nie jest prowokacja :( Zastanowcie sie mam 35 lat a nie 10

Gość gość
Pogadaj z bratem

Gość gość
Rozmawialam z mlodym na razie,,powiedzialam, ze jezeli nie przestanie to pojedzie do domu i wszystkim powie co robi. Na to on odparl ze zdziwieniem ze dlaczego mam jakies podejrzenia i czy juz nie mozna przytulic kuzynki, az poczulam sie winna

Gość gość
powiem mialo byc

Gość gość
Nie wiem czy wierzyc mu czy nie,nigdy wczesniej mi niczym nie podpadl. Z mloda rozmawialam mowila ze on jej nigdzie nie dotykal mam na mysli miejsca intymne, ale i tak wedlug mnie to za wiele

Gość gość
haha on ją molestuje przestań z nim rozmawiać bo on nie widzie problemu za chwile ją zgwałci i tez powie że nic się nie stało i sama chciała chyba jesteś jakąs tempą idiotką odeślij go jak najszybciej to że się widzieli ostatnio jako dzieci znaczy że razem nie dorastali i on nie traktuje jej jako kuzynki ale jako kobietę i obiekt seksualny a ty na to wszystko pozwalasz? to sprawa do złoszenia na policję i do sądu rodzinnego, czekasz aż stanie się tragedia ? pozwalasz na molestowanie i ewentualny gwałt masz tego świadomość że krzywdzisz własne dziecko?

Gość gość
Za grzeczny jest zeby ja zg****ic, on jak mowie w tych sprawach jakby w ogole nie przejawia zainteresowania.Mial kilka dziewczyn ,ta ostatnia go zdradzala. Ale jakis poped chyba musi miec skoro ja przytula.On mowi-bezinteresownie,bo ja lubi. Ja na poczatku bylam wsciekla, maz w delegacji zagranicznej wiec zostalam sama. Troche mnie uspokoila ta rozmowa, ale tez poczulam sie winna ze go oskarzam. Nie jestem naiwna, wiem ze nawet i ci grzeczni moga byc manipulantami itd.wiem to,ale to tak bliska rodzina, w dodatku jak z wlasna dziewczyna nie chcial tego robic, to chyba z moja nie bedzie probowal. Powiedzialam juz corce ze nie patrzac na nic gdyby probowal sie dobierac ma mu dac w twarz reka czy czyms co znajdzie obok i od razu mi powiedziec. Jest madra i na pewno nie pozwoli sobie na cos wiecej

Gość gość
Tak nieporadny w tych sprawach a ptaka to po co nosi , pilnuj gnoja ja bym mu nie ufał.

Gość gość
Znowu jakieś prowo o podłożu pedofilskim? Czy na tym forume nie może być choć raz narmalnie?

Gość gość
dziwne zeby nie mozna bylo przytulic rodziny.to wy macie cos z glowa.

Gość gość
Odseparuj go o d córki i poważnie porozmawiaj z jego rodzicami. To nie jest normalne, co on robi.

Gość gość
sama widzisz leci na nią i to nie ma żadnych wątpliwosci . Po chuj by ją przytulał jakby nie miał ochoty jej dotykać

Gość AndziaToJa
przytula się raczej osoby do których się coś czuje a wy odrazu wyjeżdżacie z seksem oczywiście miże ydawać tą czułość żeby ją zaciągnąć do łóżka w końcu on ma 18 lat a ona 13, ale nie musi. Mało tego przecież ona może mu się podobać faktycznie....

Gość gość
blleee

Gość gość
Po co mialby ja zaciagac do lozka skoro wlasnej dziewczyny nie chcial? Czy kuzynka to naprawde taki atrakcyjny kasek, bo zakazany? Dzis jest spokoj, bede mu sie przygladac.