Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce powiesić dywan na ścianie, jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

Jak facet po 30 wpada na pomysł rodem z mojej prababci domu.... Jestem zniesmaczona, przypominam sobie pokój prababci 25 lat do tyłu, dywan na ścianie za wersalką, na wersalce pstrokata narzuta i biała serwera na środku oparcia a na niej lalka, serio. Chyba muszę kupić serwetkę i lalkę. Wybija mu ten pomysł z głowy patelnią,bo mną zatrzęsło.

Gość gość
Trochę wieśniacki pomysł, naprawdę, a jak to się kurzy! Ale powiem Ci, z dwojga złego chociaż chce coś robić w domu, nawet tak wieśniacko go dekorując, więc ciesz się, że woli być tam z Tobą i tym dywanem niż zapinać koleżanki na boku. Ale pomysł naprawdę z czapy. Może się na jakieś tureckie seriale napatrzył i stąd te pomysły! Uśmiałam się serdecznie, buziaki z walce z buraczanym pomysłem!

Gość gość
Idźcie na kompromis i powieście ramę z mchem. Będzie modnie, zdrowo a mąż nie będzie miał argumentów że coś nie tak. :)

Gość gość
Dywan czy kilim ? Bo kilimy na ścianie fajnie wyglądają ale wiadomo, każdemu podoba się coś innego.

Gość gość
Taka jesteś nowoczesna autorko, a nie slyszalaś, ze ta moda na dywany na ścianach wraca. Obczaj sobie najnowsze trendy w dekoracji wnetrz.

Gość gość
"Jak facet po 30 wpada na pomysł rodem z mojej prababci domu.... Jestem zniesmaczona, przypominam sobie pokój prababci 25 lat do tyłu, dywan na ścianie za wersalką, na wersalce pstrokata narzuta i biała serwera na środku oparcia a na niej lalka, serio. Chyba muszę kupić serwetkę i lalkę. " Oj tam czasami na starsze lata człowiek docenia urodę czegoś czego za młodu nie dostrzegał lub od czego za młodu uciekał. Życia jeszcze nie znasz. Trochę dystansu. Dużo zależy od waszej sytuacji majątkowej. Jeśli macie mieszkanie no to będziecie sie żreć. Jakbyście mieli dom to każdy mógłby sobie wydzielić własną przestrzeń w której mógłby szaleć. Ja jak miałam 20 lat to pamiętam, że mój gust wahał się między nowoczesnością a antykami. Teraz na starość dostrzegam również urodę stylu babcinego. To jest stylistyka przytulna, urokliwa, nieco tajemnicza, które daje poczucie bezpieczeństwa. Bezpieczeństwa z dzieciństwa.

Gość gość
heloł, dywany na ścianach robia sie mega modne