Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Cyce i 500plus bachory

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Przychodzi baba do kawiarni z 4 ma艂ych dzieci dracych mordy. Tak to jest jak jest si臋 dzieciorobem i potem dzieci do 偶艂oba i wycjodz膮 jak dzikie do ludzi. Jeszcze cyc wyj臋艂a i karmi. Nie mo偶na 艣ci膮gaj膮c mleka z piersi do butelki i nakarmi膰 potem na mie艣cie tylko cyce pokazywa膰? 5 dzieci...patologia i obrzydlistwo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Qmqm
Zaraz Ci臋 tu zagryz膮 te cycate i dzieciate :P Mnie te偶 to razi. Dziecko mam, od ma艂ego je藕dzi z nami na wycieczki i do restauracji i wsz臋dzie umie si臋 zachowa膰, nigdzie si臋 nie drze ani po kawiarni nie biega, potr膮caj膮c kelnerki z kaw膮. No ale dziecko trzeba te偶 wychowa膰, nie tylko zrobi膰. O karmieniu publicznie, w restauracjach i kawiarniach to nawet mi si臋 nie chce pisa膰. Obrzydza mnie to, niech nakarmi膰 w domu albo dyskretnie, ja na biust karmi膮cej matki nie mam ochoty przy posi艂ku patrze膰. Tak samo nie chc臋 ogl膮da膰 wielkich brzuchow zadowolonych z siebie pan贸w latem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z Tym karmieniem z taka frywolnie wywalona piersia to chyba przesadzacie? Ilekro膰 widze mam臋 karmi膮ca, to albo jest tak ubrana, ze i tak nic widac albo zakrywa pieluszka itp, Gdzies na 艂awce troche na uboczu, ale nigdy nie widzia艂am w samym centrum wydarze艅 matki, karmi膮cej z wywalona wr臋cz ordynarnie piersia.

Udost臋pnij ten post