Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cyce i 500plus bachory

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi baba do kawiarni z 4 małych dzieci dracych mordy. Tak to jest jak jest się dzieciorobem i potem dzieci do żłoba i wycjodzą jak dzikie do ludzi. Jeszcze cyc wyjęła i karmi. Nie można ściągając mleka z piersi do butelki i nakarmić potem na mieście tylko cyce pokazywać? 5 dzieci...patologia i obrzydlistwo

Gość Qmqm
Zaraz Cię tu zagryzą te cycate i dzieciate :P Mnie też to razi. Dziecko mam, od małego jeździ z nami na wycieczki i do restauracji i wszędzie umie się zachować, nigdzie się nie drze ani po kawiarni nie biega, potrącając kelnerki z kawą. No ale dziecko trzeba też wychować, nie tylko zrobić. O karmieniu publicznie, w restauracjach i kawiarniach to nawet mi się nie chce pisać. Obrzydza mnie to, niech nakarmić w domu albo dyskretnie, ja na biust karmiącej matki nie mam ochoty przy posiłku patrzeć. Tak samo nie chcę oglądać wielkich brzuchow zadowolonych z siebie panów latem.

Gość gość
Z Tym karmieniem z taka frywolnie wywalona piersia to chyba przesadzacie? Ilekroć widze mamę karmiąca, to albo jest tak ubrana, ze i tak nic widac albo zakrywa pieluszka itp, Gdzies na ławce troche na uboczu, ale nigdy nie widziałam w samym centrum wydarzeń matki, karmiącej z wywalona wręcz ordynarnie piersia.