Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić...partner chce kupić mieszkanie a mnie nie stać na nie

Polecane posty

Gość gość
Autorko dołożyć możesz się ale po ślubie. W sensie jeśli nie macie ślubu a facet chce kupić mieszkanie to niech kupuje ale sam. Jeśli chce żebyś się dołożyla to po ślubie żebyś miała zabezpieczenie jakieś. Ja w ogóle nie rozumiem związków partnerskich. Ślub coś Ci daje a takie życie na kocia łapę to później niesie tylko problemy

Gość gość
Czego nie powinien robić? Mieszkania kupować? A co on w ramach bycia z tobą został ubezwłasnowolniony? Troll jak nic.

Gość gość
Nie rozumiem ... to tylko Twój chłopak, spotykacie się a jak chce kupić mieszkanie, samochód, konia, kota to nic Ci do tego. Mieszkacie razem w ogóle że jakakolwiek mowa o wspólnych finansach?

Gość gość
Jprdl. Jaki odpowiedzialny? Jakie zabezpieczenie? Gość chce sobie kupić mieszkanie i tyle. Coraz glupsze te prowokacje z mieszkaniem faceta.

Gość gość
Prowo, kobiety nie mogą być aż tak głupie.

Gość gość
ale powinien bo jestesmy w zwiazku xxxx lalka za taki związek i dawanie d...to moze ci kwiatki kupic, bluzkę, czekoladki, no jak dobry to na wakacje zabrac. Rok to ma być związek nie wiem jak silny?

Gość gość
Upadłaś na głowe:-D nie te czasy..

Gość gość
Myślała że może trafiła na frajera i jak by się rozpadło to mieszkanie bedzie na pół i bedzie musiał jej odpalić połowe:-D aa tu zonk!! Jego pieniądze jego Chata!! Po ślubie co innego.

Gość gość
No koniecznie powinien cię dopisać do mieszkania a do tego w pakiecie oddać w gospodarowanie cały swój majątek. Wtedy będzie suuuper.