Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigggma

nie za późno?

Polecane posty

Gość enigggma

już parę lat temu skończyłam studia, pracowała trochę w zawodzie ale potem zmieniłam branżę i zastanawiam się czy nie wrócić znów do tego co robiłam wcześniej, skończyłam psychologię, myslałam żeby zrobić jakieś studia podyplomowe, chyba dużo jest teraz kierunków związanych z pracą z dziećmi autystycznymi i innymi zaburzeniami i myślałam o czymś takim, ale czy to nie za póxno na zmianę zawodu, trochę mam obawy jak sie znów odnajde na studiach :)

Witam! Enigggma nigdy nie jest za późno na zmianę pracy. Jeżeli zdecydujesz się na studia podyplomowe w tym zakresie to znajdziesz je w ofercie Wyższej Szkoły Bankowej. Na naszej stronie https://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki znajdziesz pełen wykaz dostępnych kierunków studiów. Zachęcam Cię do wybrania naszej oferty i aplikacji do 10 sierpnia. Pozwoli Ci to zaoszczędzić dzięki promocji 600 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym oraz 300 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam! Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość Agnieszka_D
Warto obserwować oferty pracy, w których pracodawcy określaj swoje preferencje i informują, jakich kandydatów poszukują. Bardzo często od kandydatów wymagają ukończonych studiów podyplomowych. Oferta studiów podyplomowych na polskim rynku jest coraz bardziej urozmaicona, a to oznacza, że każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego i dopasowanego zarówno do swoich potrzeb, jak i zainteresowań. Więcej informacji o studiach podyplomowych można znaleźć tutaj: https://www.studiapodyplomie.pl . Wszystko dostępne w jednym miejscu.