Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcik19

Ciaza pomimo okresu

Polecane posty

Gość Olcik19

Witam ostatnią miesiaczka miałam 5 czerwca po skończonym okresie kochałam się z chłopakiem w dni płodne za każdym razem on skończył we mnie było to kilka razy w dni płodne. Po jakimś czasie zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny . Na dwa dni przed spodziewana miesiączką czyli 2 lipca a powinna byc 4 lipca dostałam okresu zaczęło mnie strasznie boleć podbrzysze aż się zwijałam z bólu. Czy jest możliwość żebym zaszla w ciaze pomimo ,że dostałam wczesnego okresu .

Gość gość
Mogłaś być w ciąży a ten okres to wczesne poronienie.

Gość gość
Ja miałam okres jeszcze w 2 miesiącu więc wszystko jest mozliwe. Dowiedziałam się o swojej ciąży dopiero w 10 tygodniu bo miałam normalny okres więc w zyciu by mi do głowy nie przyszła ciąża. Idź do ginekologa.

Gość Olcik19
Zastanawia mnie ten ból podbrzusza nigdy tak nie miałam :/ Do Tobą się umówiłam wizyta w poniedziałek 9 lipca

Gość Olcik19
Sorki pisze z tel wizyta u ginekologa w poniedziałek

Gość gość
Też miałam ból podbrzusza więc myślałam że to normalne bo na okres zawsze mnie bolał brzuch. Co nie znaczy,że u Ciebie będzie tak samo ale ja z tymi objawami byłam w ciąży.

Gość Olcik19
A jak się dowiedziałaś ze że jesteś s ciąży poszłaś do ginekologa czy zrobiłaś test ?.

Gość gość
Zastanawia mnie jedno. Pozytywny test ciążowy długo przed miesiączką? Dziwne.

Gość Olcik19
Aaa bo zapomniałam dodać że 27 maja tez skończył we mnie później na 2 dni przed miesiaczka ktoróra miała miejsce 5 czerwca .

Gość gość
Nic z tego nie rozumiem. Kiedy robiłaś test?

Gość Olcik19
To ja może zacznę jeszcze raz bo troszk e namieszalam

Gość Olcik19
To ja może zacznę jeszcze raz bo troszk e namieszalam

Gość gość
Lepiej zacznij, bo strasznie namieszałas z tym testem. :)

Gość Olcik19
27 maja skonczyl we mnie potem 2 czerwca tez na dwa dni przed okresem 15czerwa zrobiłam test był pozytywny. W dni płodne za każdym razem jak sie kochalismy to też kończył we mnie później przyszedł okres na 2 dni za wcześnie bo miał być 4 lipca . Od tamtej pory bolał o mnie lekko podbrzysze i plecy .

Gość gość okres
Czyli test ciążowy wyszedł ci pozytywny już 15 czerwca i do tej pory nic z tym nie zrobiłaś? Nie byłaś u lekarza? Miałaś okres 17 czerwca po pozytywnym teście? A następny już miał być 4-lipca? :/

Gość gość
w wieku 19 lat chcesz mieć już dzieciaka? można spytać dlaczego?

Gość Olcik19
5 czerwca miałam okres co prawda w pierwszy dzien troszk e co nigdy mi się nie zdarzało dopiero drugiego dnia był mocniejszy . Jestem z chłopakiem 3 lata mieszkam z nim zareczyl mi się. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to tak chce mieć dziecko ponieważ obudził się we mnie instynkt i po prostu czuje taka potrzebę

Gość gość
Rozumiem, że 5 czerwca m miałaś okres, nie 15. Test wyszedł pozytywny 3-czerwca, jakimś cudem. Ok. Ale powiedz mi, skoro chcesz być mamą to dlaczego już na wstępie pokazujesz jaka jesteś nieodpowiedzialna? Nie poszlas p rzez ten miesiąc do lekarza, nie zrobiłaś nic...

Gość gość
Zresztą jeśli 27 maja skończył w tobie, a test wyszedł ci pozytywny już 3-czerwca to trochę dziwne.

Gość gość
w wieku 19 lat?

Gość Olcik19
15 czerwca robiłam test . Czyli krótko przed zakończonym okresem bo wcześniej chlopak kończył we mnie tak jak wyżej wspomniałam było to 27 maja 5 czerwca dosta lam okres a przed tym okresem chłopak się we mnie zlewal w dni płodne również no i Dz is jes jest w dzień okresu .

Gość Olcik19
U lekarza byłam 29 czerwca ale kazał mi prz yjsc za tydzień. Więc nie wiem czemu myślisz że jestem nieodpowiedzialna. Skoro wyżej wszystko napisałam.

Gość gość
5 czerwca miałaś okres. 15-czerwca zrobiłaś test-nie wiadomo po co test po miesiączce. 15-czerwca masz test pozytywny, a dwa tygodnie później gin nic nie widzi. Dla mnie dziwne.

Gość gość
Wybacz, a może ty robiłaś test owulacyjny?:D

Gość Olcik19
To powiec powie mi jedna rzecz skoro 27 maja skonczyl we mnie później na dwa dni przed okresem czyli 2 czerwca tez skończył we mnie 5 był okres a plemniki mogły przeżyć jakiś czas czytałam ze jest takie coś jak dodatkowa owulacja .

Gość Olcik19
29czerwca byłam u ginekologa Ale on kazał przyjsc za tydzień nie robił mi żadnych badań.

Gość gość
Wątpliwe. Chyba, że w kolejnym cyklu. W dodatku gdybyś zaszła wtedy to już byłaby dość wysoka ciąża, czyli widoczny zarodek.

Gość gość
Nie robił ci usg dopochwowego?

Gość Olcik19
Nie nie robił USG. Stwierdził że za wcześnie.

Gość gość
Rozwiąże twój problem.zrób bete z krwi, będziesz wiedziała. Choć jak dla mnie to wszystko dziwne. Pozytywny test po okresie, w dodatku tydzień po stosunku. Krwawienia.