Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NISKABLONDYNKA JESTEŚ TUTAJ?

Polecane posty

Gość gość

wejdź na meila

Gość gość
Jaja mi przybrały

Gość gość
Jula nie wchodź i nie pisz z nim wcale. Wiem, co pisze, najlepiej założ sobie nowy nick, bo inaczej oni nie dadzą ci spokoju. I pamiętaj, że jesteś piękną kobietą❤️

Gość gość
nie ma zadnej julki wy pierdoIone przegrywy xD za to pewnie jest jakis pedaI przemek ktory masturbuje sie do wszych postow frajerzy buahhaha

Gość gość
powiedziałem ci cwelu sklej pisde!!!! dala tu wczoraj fote z data i karteczą, ale że ty cwelu nie widziałeś to masz pecha!

Gość gość
sr'am ci do ry'ja smieciu xD pierdoIony przegtryw nie umie zagadac do laski w realu i wali konia do fotek z netu buahahaha JESTES PlERDOLONA ClOTA I BEDZIESZ JE'BANY BUAHAHAH

Gość gość
Możesz postać pałe mojemu koledze :classic_cool:

Gość gość
ciąg druta cwelu!! na tym forum będziez ciężko tyrany do tego stopnia, że zajade cię jak ostatnią kurfe i bedziesz błagał swojego pana, czyli mnie o litość, ale ona nie nadejdzie, będziesz karcony psychicznie jak mój lokaj i podnóżek! Będziesz tarzał się we własnych fekaliach czyli twoim naturalnym środowisku, aż się nimi zakrztusisz i zdechniesz! Jepał cię piec, jepała cała wieś!

Gość gość
Takich prawników to bierze na jeden raz 💤

Gość gośćSylwia s
10.58 ty jesteś chory ,ciebie trzeba leczyć!z takim rynsztokowym słownictwem to ty daleko nie zajdziesz ,zryty beret i tyle

Gość gość
ch(uj wam w mordy frajerzy xD zdechniecie prawiczkami beka

Gość gość
ty sisi s to sie lepiej nie odzywaj bo jesteś kurwą jedną z najgorszych na tym portalu i znamy się nie od wczoraj ty wredna jędzo!!

Gość gość
Ubogie słownictwo wyklepane jak twoja twarz.

Gość gośćSYLWIA suchy
12.03 odpowiesz mi w sądzi za zniesławienie i obrażę.Jestem porządną zoną wierną i uczciwą porządna katoliczką i bardzo dobrą matką ty chory gnoju!!!licz się ze słowami!!Za nazwanie mnie k***a odpowiesz sądownie!!! paragraf 212!k.k!zbieraj kasę na grzywnę.Jestem jedną z niewielu kobiet które są tak wierne jak ja i które żyja ze swoim pierwszym i jedynym facetem!!!Do pięt mi nie dorastasz więc się nie odzywaj psie!

Gość gośćSYLWIA suchy
znamy się? smieszne! bo ci co mnie znają wiedzą jaka jestem i nigdy by takich rzeczy o mnie nie pisali.

Gość gość
prawiki i walikonie będą na tym forum jechani jak szmaty, macie z tym problem to przestancie trzymac stuleje w reku i znajdzcie kobiete lamusy xD