Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to ciepłe, niezaradne kluchy..

Polecane posty

Gość gość
moja droga takie małżeństwo zniesiesz tylko z dużą ilością białego wina, na trzeźwo nie da rady..wiem co mówię :)

Gość gość
Ona napisała wyraźnie, że pracuje na dwa etaty, zajmuje się też domem i dziećmi. Ma jeszcze trzeci etat znaleźć by utrzymać Pana? Czytaj że zrozumieniem bo bredzisz.

Gość gośćŁadnaLady
gość dziś kobieta beznadziejna :D

Gość gość
mój też, nie przejmuj się - dawno stwierdziłam, ze kobiety są po prostu o wiele silniejsze od mężczyzn, zwłaszcza w dzisiejszych czasach.

dziś "mój też, nie przejmuj się - dawno stwierdziłam, ze kobiety są po prostu o wiele silniejsze od mężczyzn, zwłaszcza w dzisiejszych czasach." Haha no tak, i dlatego w parlamentach rządzą mężczyźni, w firmach większość szefów to mężczyźni itd. Kierowałaś się przy wyborze przede wszystkim potrzebami swojej c... to teraz zbieraj owoce.

Gość gość
dlaczego wziełyscie sobie takich facetów? Ja rozumiem, ze wiele rzeczy może wyjsc po slubie, nie wiem jakas skłonność do hazardu, niechęć do zajmowania sie dziecmi ale takie fundamentalne cechy charakteru to są przeciez widoczne na pierwszej randce...

Gość gość
"dlaczego wziełyscie sobie takich facetów?" a dlatego, że kiedyś nie mieszkało się razem przed ślubem. Mój już były mąż to też taki ciapek, który nie podejmował żadnych decyzji i nie umiał zarabiać pieniędzy, wszystko na mojej głowie, wytrzymałam 5 lat i odeszłam. Tacy mężczyźni to chyba myślą, że mają w domu nową mamcię, która będzie skakać koło nich, a nie żonę.

dziś "a dlatego, że kiedyś nie mieszkało się razem przed ślubem. Mój już były mąż to też taki ciapek, który nie podejmował żadnych decyzji" Czyli przed zamieszkaniem razem podejmował decyzje? Przecież to się kupy nie trzyma :-D

Gość gośćmen
Czuję przez skórę kompilację kilku czynników - facet o spolegliwym charakterze + apodyktyczna mamusia, która systematycznie wyręczała go w decyzjach życiowych i do tego spolegliwy, cichy tatuś. Jeżeli taki facet spod spódnicy mamusi wpadnie pod spódnicę ambitnej żony, to nigdy nie nauczy się samodzielności.

Gość gość
Uwaga językowa - co znaczy "spolegliwy"? "Spolegliwy" to taki, na którym można polegać. Chyba chodziło o inne słowo? Może "uległy"?

Gość gość
14.52 są dwa znaczenia, pierwotne, o którym piszesz i drugie, oznaczające osobę uległa, zgodną, podporządkowujacą się innym

Gość gość
mój ciapek też mnie traktuje jak mamę, daj mu kolacyjkę, zrób mu pranie...straszny jest po prostu..tylko tyle, ze dobry chłopina i szkoda mi go rzucić. Ja na szczęście mam mocno rozwiniętą karierę zawodową i jednego faceta, który się wokół mnie kręci, bo pewnie by tego nie przetrwała.

Gość gość
gość dziś mój ciapek tylko zrzędzi jak to musimy oszczędzać, a ja sobie myślę, to ZARÓB więcej!ty jesteś facetem, więc ponoś koszty utrzymania naszej rodziny! xxxx ciapki zazwyczaj by oszczędzały, a najlepiej z kasy żony...niestety typowa cecha nieudaczników życiowych.

Gość gość
ja na szczęście pożegnałam pana safandułę jeszcze zanim pojawiły się dzieci.

Patrząc na odpowiedzi aż śmiać się chce że niektórzy negują prawdziwość powiedzenia "nice guys finish last" a "łobuz kocha najmocniej". Potem się nie ma co dziwić, że w mediach co chwile jakieś informacje o skatowanej małżonce, w końcu jeśli się kobiety nie bije to jej wątroba gnije :-D

Gość gość
W sumie to współczuję ale nie rozumiem jednej rzeczy. Przecież to widać od razu, przy pierwszej rozmowie, randce czy najpóźniej po tygodniu. Widać czy facet wie czego chce, jest zdecydowany, jest zaradny itp itd. I wcale nie trzeba do tego wspólnego mieszkania

Gość gość
Jakoś ani widu ani słychu sfrustrowanych ciapkow, ktorzy zawsze sie mądrzą w tematch o bad boyach:D ze baby sa głupie i dobrze im tak. Jakos nie zajchwalacie autorki i innych, ze super wybrały:D

Gość Taki Zielony
Fajne czasy nadchodzą :-) twarde kobietki i ciapki czy bad boye i laleczki :D, a moim zdaniem będzie jeszcze weselej ;-)

Gość gość
Autorki wybrały c****jowo i tyle. Ale nikt ich nie zmuszał.

Gość kokola
a ja sie ciesze, ze moj moz jest milym lagodnym, cichym facetem. a nie takim, ktory chcialby za mnie decydowac i musialabym sie zgadzac z jego planami, decyzjami, wyborami. dba o mnie, jest uprzejmy, nie wyrzuca mi niczego co robie, nie krytykuje. dosc tego widzialam u rodzicow - matka nawet nie mogla zdecydowac o tym kiedy, gdzie i czym jedzie na urlop. dom, meble, remonty wszystko pod gust i dyktando ojca. samochod, nawet jej, taki jak on chcial, czyli stary gruchot dizel nabyty za "dobra cene". a u mnie ja zalatwiam wakacje, decyduje co i jak jemy, domowe sprawy tez ja wymyslam, ale ostatecznie razem uzgadniamy, zeby obojgu sie podobalo. a on zalatwia upierdliwosci urzedowo-telefoniczne, na ktore ja nie mam cierpliwosci, dba o stan tchniczny samochodu. nawet ubrania wszystkie ja mu kupuje, bo jemu nie zalezy.

Gość gość
Mogę wam coś doradzić z mojego punktu widzenia? Niestety nie mogę cofnąć czasu. Mam 38 lat miałam takiego męża jak wy zdradzilam go rozwiedlismy się i poznałam faceta który zrobił ze mnie wrak. Byliśmy razem 3 lata na koniec powiedział mi odp*****l się od mnie. Bardzo żałuję że nie docenilam męża. Nie wiedziałam że spotka mnie w życiu taki horror i zazdroszczę wam ze jeszcze macie czas żeby docenic. Ja juz nie mam nikogo prócz dziecka

Gość gość
Autorka i jej podobne pragna dupka, chama agresywnego alkoholika damskiego boksera. Spokojnie mozesz sie zwiazac z muzulmaninem autorko.

Gość gość
17:11 o już jakiś ciapek kafeteryjny:)

Gość gość
To ja bede prawdziwym mezczyzna! Zamknij morde stara poqrwiala szmato! Rozkazuje ci! Kobiety sa podludzmi a mezczyzni nad ludzmi. Tobie to pasuje ? Dzis jak widac bycie prawdziwym mezczyzna jest uznawane za szowinizm. Czyli baby znowu marudza na to co chcialy.

Gość gość
gość dziś Moze i ciapek wg waszych kategorii ale wy chcecie chama to bierzcie sobie chama. Narzekacie na to, ze mezczyzni chca tylko seksu potem wyzywacie prawiczkow za bycie porzadnym teraz tu czepiacie sie mezczyzn, ktorzy was szanuja a zaraz potem narzekacie gdzies indziej, zale mezczyzni nie szanuja kobiet. O co wam chodzi? Zdecydujcie sie w koncu.

Gość gość
17:16 prawdziwy facet to ktoś kogo podziwiam, ktoś kto mnie nie zawiódł, ktoś kto mówi mądrzej niż Ja, ktoś kto myśl i mądrzej niż Ja, ktoś kto ma wiele mądrych cech.. A nie ktoś kto potrafi tylko bluzgac i obrażać. Powiedz coś po czym stwierdza "ale mądry facet ", nawet mogłabym się go słuchać. ,)

Gość gość
sorry ale słaby facet według mnie jest takim samym horrorem jak cham. To są dwie kiepskie skrajności. Tak samo jak apodyktyczna babka i ameba. Też dwie skrajności. Z jakiegoś powodu JEDNAK go opusciłaś. Prawdą jest też że otoczenie premiuje takie męskie ameby i wmawia że trzeba doceniać i potem sie mam wyrzuty sumienia jak sie jednak nie docenia.

Gość gość
Otoczenie premiuje takie meskie ameby.....nie zauważyłam. Taka męską amebe ma się wtedy kiedy się chce mieć "innego " niż reszta.

Gość gość
Zamknac ryje szmaty ! Prawdziwy mezczyzna przemawia!

Gość gość
Oby wasze potrzeby zostaly spelnione o spotkal was g****.wykonany przez grupe muzulmanow zakonczony rytualnym oblaniem kwasem. Moze wtedy zmienilybyscie zdanie. Pozdrawiam sto lat!