Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaniedbałem swoje zdrowie..

Polecane posty

Gość gość

Boję się że już nigdy nie będę w pełni sprawny. Ale to nie do końca moja wina, bo tak mnie leczono pół roku, bezskutecznie, a byłem u kilku lekarzy że w końcu odpuściłem. Ale zdałem sobie sprawę dlaczego jestem nieszczęśliwy, skąd moje psychiczne tragiczne, samopoczucie i to jak wygląda moje życie społeczne, że nie wiem co dalej. Nie chce tak żyć i jeśli tak ma być to czasami myślę czy warto się tak męczyć. Niby błaha choroba, a jednak nikt nie potrafi, albo nie chce pomóc, a takich osób jest więcej. Dlatego ostrzegam Was, pilnujcie swoich uszu, bo niemożność trąbki sluchowej (kanał łączący ucho z gardlem) to najgorsze świństwo, k******o j****e, s************o jakie może istnieć. Swoją niepełnosprawność porownuje do człowieka na wózku i wiem co mówię chociaż może nie powinienem tak mówić, ale taka osobe przynajmniej każdy rozumie, współczuję, widać że jest chora. A takich jak ty co najwyżej uwaza sie za autystycznych (straszny dyskomfort podczas mówienia i unikanie i ogólne zamulenie). U mnie to już 4 lata wegetacji przez pewien czas to ignorowalem, zapomniałem o tym wiedzac że tak będzie zawsze ale miałem ostatnio przeblysk normalneego funkcjonowania, w jednym uchu ale wystarczylo żeby przypomnieć sobie stary świat i uznałem moje życie za otalne g****o a jestem bezsilny. Po co tu pisze, bo jestem aspołeczny od tego czasu, z nikim ie gadam ba że musze, albo pierwszy sie odezwie a mojego problemu nikt nie rozumie i muszę to całe gowno gdzieś wykrzyczeć. Dziękuję za uwage.

Gość gość
Sprobuj natoroterapii, dieta z wykluczenie pszenicy cukry zywnoscibprzetworzonej dieta paleo scd, dobre efekty przynosivnawet w przypadki autyzmu. Do tego poczytaj ziebe probuj wzelkich metof, nie chodz po konowalach bo rzeczywiscie tracisz czas, witaminy naturalne antybiotyki, woda utlenioba stosowana od wewnatrz. Polecam blog pepsi eliot tan duzo informacji. Tylko zacznoj dzialac bo tak latwo siedzisc i jeczec jesli faktycznie to cie tak unieszczesliwia zrob cos. Nie szukaj wspolczucia pocieszenie tylko dzialaj.

Gość Robert1157
No to idź na siłownię i basen. Poproś trenera aby wyszczedgólnił Ci suplemnetację. Mi mój dorzdził na stacie mocny spalacz tłuszczu iqmango. jest on odpowiedni dla początkującego jednak robi dobrą robotę. Mi się podobało. Spaliłem sporo zbędnej tkanki tłuszczowej. W połączeniu z treningiem i dietą wszystko ucieka