Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj kobieta dla której standardowy rozmiar penisa (15 cm)

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Facet, skończ bo się kompromitujesz. Inny facet z tej strony. Twoje życie to porażka więc się nie udzielaj. A fakt że masz penisa nie znaczy że jesteś facetem. Tobie się tylko tak zdaje :-)

Gość gość max
Do autora postu - 15 cm to obwód czy długość? Jak dla mnie to tak około 15/18. Lubię takie na maxa wypełnienie, wtedy są super doznania dla obojga. Więc jak jest autor u ciebie z wymiarami?

Gość gość123543
„nieoczekiwanie wróciły mity, że dojrzała kochanka ma zwykle orgazm pochwowy. Ten łechtaczkowy znów uchodzi za "gorszy", a kobieta, która go ma, jest niepełnowartościowa i sporo musi się jeszcze w seksie nauczyć. Seksuolodzy są jednak zgodni - jeśli mężczyzna oczekuje od partnerki jedynie orgazmu pochwowego, to cechuje się nieznajomością fizjologii kobiety. Ma w głowie jedynie mity. Pogląd ten wymyślił 112 lat temu Zygmunt Freud i nie ma on nic wspólnego z prawdą, gdyż rozkład tkanek czuciowych kobiety jest największy w okolicy łechtaczki i wejścia do pochwy, a nie na samym końcu pochwy, jak uważają mężczyźni. Stąd taki nacisk na długość członka, po to, by "sięgnąć" do tego magicznego punktu, na końcu pochwy”

Gość gość
Fakty są takie że penis średnich rozmiarów jest dobry dla większości kobiet. Ta mniejszość nas nie interesuje, to ich problem że mają rozwalone szpary.

Gość gość
gość max dziś Do autora postu - 15 cm to obwód czy długość? Jak dla mnie to tak około 15/18. Lubię takie na maxa wypełnienie, wtedy są super doznania dla obojga. Więc jak jest autor u ciebie z wymiarami? Jak dla mnie to jesteś tępa baba ha ha ha. Najpierw jest długość potem obwód. No no obwód 18 cm? Fantazjuj dalej.

Gość gość
gość123543 dziś A kto mówi o tym, że orgazm łechtaczkowy jest mniej wartościowy. Chciałbym aby kobieta miała oba.

Gość gość max
Gość z 14:41 tępotę sobie przypisz i naucz się czytać ze zrozumieniem. 15/18 to obwód /długość tłumoku. Nie muszę fantazjować, wymiar ma w zasięgu

Gość gość
To twojego łatwiej przeskoczyć niż obejść.

Gość gość
15:56 To jest tłumok który się zapluwa tutaj a niewiele ma do napisania. Taki przegryw

Gość gość
Ojojoj..... chłopcy, czy wy wszyscy z centymetrem chodzicie ????? Nie mam pojęcia jaki rozmiar ma mój mężczyzna, wiem jedno: DLA MNIE JEST ODPOWIEDNI :):)

Gość gość
15 cm spoko, choć wolę 17-18

Gość gość
ja wolę wieksze niż 15 cm... :/ 15 to dla mnie mały ale 18 już idealny a 20 to za duży

Gość gość
gość max dziś Gość z 14:41 tępotę sobie przypisz i naucz się czytać ze zrozumieniem. 15/18 to obwód /długość tłumoku. Nie muszę fantazjować, wymiar ma w zasięgu Właśnie udowodniłaś swoją tepotę pusta głupia kuro domowa. Wymiary podajemy w mm a nie cm. Najpierw podajemy długość potem obwód. Ale czego się spodziewać po patologii z kafe :-)

Gość gość
gość dziś 15:56 To jest tłumok który się zapluwa tutaj a niewiele ma do napisania. Taki przegryw Przegryw to masz w dowodzie wpisane, he he. Jak tam Twoja luźna rozwalona szara?

Gość gość
ale zes pokazał koleś klase nie ma co gorszy jesteś niż patola z cygańskich slamsów i idź z tego forum bo tylko wstyd przynosisz nie dziwne ze nie roooxhasz skoro taki burak z ciebie. Dziewczynki ja mam 18cm wiec cieszę się ze wam się podoba :D

Gość gość max
Ha ha ha, a co ty morny patolu szukasz tutaj, skoro wg ciebie inni to patole? Chyba musisz mieć mikro w gaciach i marne wykorzystanie, stąd ta frustracja. W mm, to Ty swojego mierz.

Gość gość
A ja mam 19,5 na 14 ,5 = duzy łeb na koncu i się nie chwalę ... heheh

Gość gość
gość wczoraj ale zes pokazał koleś klase nie ma co gorszy jesteś niż patola z cygańskich slamsów i idź z tego forum bo tylko wstyd przynosisz nie dziwne ze nie roooxhasz skoro taki burak z ciebie. Dziewczynki ja mam 18cm wiec cieszę się ze wam się podoba smiech.gif Buraki takie jak Ty to stoją pod nocnym, czasem się zlituje i dam na denaturat. :-P

Gość gość
gość max wczoraj Ha ha ha, a co ty morny patolu szukasz tutaj, skoro wg ciebie inni to patole? Chyba musisz mieć mikro w gaciach i marne wykorzystanie, stąd ta frustracja. W mm, to Ty swojego mierz. Spaść wodę w kiblu bo wstyd tylko robisz obesrańcu z kafe:-)

Gość gość
gość wczoraj A ja mam 19,5 na 14 ,5 = duzy łeb na koncu i się nie chwalę ... heheh Duży łeb może i masz a w głowie? :-P

Gość gość
Luźne pochwy dostały wścieklizny bo wszyscy wiedzą że są rozwalone. Tu nawet plastyka szpary nic nie da, :-P

Gość gość123543
15:27, jakbyś się wczytał w ten post, to byś zrozumial, ze to był wstęp do wyjaśnienia skąd się bierze taki niepotrzebny popyt na duże penisy. Przecież tak na prawdę wystarczy gruby o długości przeciętnej. Oczywiście uważam, ze orgazm łechtaczkowy jest tak samo wartościowy...

Gość gość
Macie może namiary na gabinety lub osoby które zajmują się robieniem ćwiczeń ,masaży i rozciąganiem fiutka? Zawsze miałem małego a na starośc to go prawie że nie ma

Gość gość
Każdy tego typu temat przebiega tak samo. Kłótnie wyzywania obrażania i jeden wielki hejt. Potrafimy tylko wylewać na siebie jad. Szkoda ze świat zmierza zawsze w złą a nie w dobrą stronę.