Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranie do szpitala na oddział

Polecane posty

Gość gość

witam dziś idę do szpitala mam się zgłosic na 16 na sor, mam miec zabieg i mam byc w szpitalu 4 dni, czy wy jak lezycie w szpitalu to cały dzień w pidżamach na oddzile czy na dzien luzny strój jakies leginsy a pidżama na noc , zabieg nie wiem czy na sali operacyjnej czy w zabiegowym i czy tez mm pójść tam w pidżamie, niektórym głupie sie wyda to pytanie ale byłam w tym szpitalu sie zarejestrować i pełno pań chodziło po korytarzach i w sklepikach w koszulach nocnych , jakos głupio mi się to wydawało , zabieg jest na kolano idę na oddział ortopedyczny, prosze o odpowiedz

Gość gość
Ja bym wzięła jakieś wygodne spodnie i luźne bluzki, ewentualnie pizame. Jak leżałam na ginekologii to wzięłam koszulę nocną ale zaraz prosiłam, żeby mi dowiezli spodnie bo się głupio czułam w samej koszuli.

Gość gość
Jak byłam w szpitalu na ginekologii to przed zabiegiem chodziłam w dresie , koszulce i bluzie, na noc piżama. Po zabiegu koszula nocna i bluza dresowa na górę, bo brzucha nie mogłam uciskać. Szlafroka nie miałam.

Gość gość
Jeśli zabieg jest na nogę to radziłabym jednak jakieś koszule nocne,w spodniach będzie Ci niewygodnie.Ja tez byłam na ortopedii i tez z noga wiec mowie z własnej obserwacji :) miałam koszule nocne,a na to zakladalam sobie luźny dłuższy sweterek.

Gość gość
Bardzo ładne piżamki, koszule nocne, szlafroki można zamówić z tej strony www.takaposciel.pl. Ja tu zamawiałam wiele rzeczy powiem wam, że pod względem gatunkowym piżamy i koszule są super.