Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackkk

Motywacja do wzięcia się za siebie

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie możesz nic zrobić, ludzie decydują sami za siebie. I w ogóle zazdroszczę problemów - ciąża poród i potem wychowanie dzieci to mnóstwo problemów finansowych, zdrowotnych, także z zakresu urody i jeśli na kilkunastu kilogramach nadwagi się skończy to macie szczęśćie.

Gość gość Natasza 33
Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne. Ja co prawda stosowałam go ponad pół roku temu, ale do dzisiaj nie mam żadnych problemów z nadwagą

Gość gość Justyna K
Ja stosowałam Slimunox przez 3 miesiące i w tym czasie pozbyłam się 12 kilo nadwagi, więc ja jestem akurat bardzo zadowolona z tego jaki efekt dało zastosowanie Slimunoxu

Gość gość Natalia J
U mnie najlepszą był spadek systematyczny spadek wagi po zastosowaniu Slimunox

Gość gość Dagmara U
U mnie największą motywacja był spadek wagi po tym jak zaczełam stosowac Foreverslim. Ważyłam się w każda sobotę i każde pół kilograma czy kilogram mniej na wadze, to był dodatkowy zastrzyk samozaparcia, ze warto, że tym razem będzie sukces

Gość gość karoliona 31
U mnie największą motywacja był systematyczny spadek wagi po zastosowaniu Slimunox

Gość gość
160 cm i 70 km to jest masakra w każdym wieku.

Gość gość
Zdrowe, odpowiednio zbilansowane menu ma olbrzymi wpływ na nasze życie i samopoczucie. Z kolei kluczem do sukcesu w odchudzaniu jest kompleksowy plan. Dlatego warto przygotować przemyślaną strategię, która pozwoli zrzucić kilogramy, a jednocześnie zrobić to w zdrowy sposób. Sama musisz odkryć jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Aby zgubić wagę musisz być naprawdę konsekwentna i zdeterminowana. Dieta i aktywność fizyczna to podstawa. Ale nie zapominajmy również o nawodnieniu organizmu. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi reducję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Marty, kom 792 631 684. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.

Gość ela_kowcun
Kobitki, ostanio moja cócia kupiła mi niesamowite urządznie... co te cudo nie robi... po kilkunastu dniach wygładziło mi zmarszczki, napięło i wygładziło mi cerę, poza tym, rozluźnia mięśnie i odczuwam ulgę gdy masuję skronie. Żałuję, że dopiero teraz to odkryłam , dlatego teraz z każdym się tym dzielę. allegro.pl/masazer-do-twarzy-lifting-przeciwzmarszczkowa-hit-i7568729649.html

Gość gość Natalia 23
Najlepsza motywacja? Jak zaczniesz sie odchudzać to systematyczny spadek wagi. Mi bardzo w tym pomógł Slimunox