Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie nazywa nienawiść do dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jest to chyba jakas choroba, ale nie wiem jak to sie nazywa. Nienawisć do dzieci i brzuchatych. Ja na to choruje, co prawda nie przeszkadza mi to, ale chcewiedzieć jak sie to nazywa i poczytac o tym wiecej.

Gość gość
antyczildrenizm czildrenofobia

Gość man     on the          moon
Nie wiem. Masz ochotę je zabijać, gdy drą mordę za oknem akurat wtedy, kiedy chcesz się zdrzemnąć? Czy też chcesz trzasnąć taką małą Nikolę, gdy cię zagaduje świdrując nieświadomymi niczego oczętami, łapiąc za rękę w windzie? :classic_cool:

Gość gość
13.05 i to i to.Mam jeszcze ochotę jeb... przygłupiej matce i ojcu tejże nikoli. Bo ja nie tylko dzieci nienawidzę , ich rodziców w większości też - jakies to takie upoślodzone intelektualnie bydło.

Gość man     on the     moon
No to moim zdaniem masz problem. Potrzebujesz własnego dziecka. ;-)Gdy będziesz kochała i patrzył/a na istotę, która z każdym uśmiechem będzie częścią Ciebie, winda i inne dzieci przestaną Ci przeszkadzać. :-)

Gość gość
Ale ja mam dziecko!!! Nastoletnie, owszem- z wpadki, ale kocham ****ardzo. Reszta mnie obrzydza i wyzwala we mnie jakiś dziwny rodzaj agresji, taki, że jakbym mogła to bym zutylizowała 3/4 bachorstwa.

Gość gość
Upośledzone intelektualnie bydło. W samo sedno. Wystarczy spojrzeć głupi fejsbuk co takie debile piszą i publikują, ani to języka ojczystego nie zna, ani żadnych zainteresowań nie ma, wierzy we wszystko co media serwują i wykłóca się łamaną polszczyzną w komentarzach na fenpejdzach. I tak - bydło z fotkami dzieciorstwa na profilu, w znakomitej wiekszości nie potrafi normalnie dyskutować, zaś patrzac na profil interesujacego dyskutanta jakoś tam fotek dzieciorów nie znajdziemy. Może i ma, ale nie widzi potrzeby publicznego ekshibicjonizmu i takich rodzicow się szanuje. Niestety z przysłowiową świeca szukać takich ludzi.

Gość gość
Kinderfobia