Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest ciepło i siedzę z partnerką nago w domu

Polecane posty

Gość gość

ona gotuje posilek ja od czasu do czasu podejdę , pobawię się sutkami wyściskam muszelkę, ona podejdzie wycałuje jajeczka główkę penisa , nie trzeba nic zdejmować , jest zawsze dojście . Moja pałka ciągle stoi moja pani zadowolona że tak działa na mnie, a gdy jeszcze wypnie tyłeczek to znak bym zabrał się od tyłu na pieska , oj jak ona pięknie jęczy jak dobijam a jaki ma silny orgazm ąz się chce robić jej dobrze . Jest godz 13:10 04.07.2018r jej d**eczka jest wypięta stoi przy blacie stołu a ja ją od tyłu biorę , robi się bardzo mokra a gdy się spuszcza wydaje tak piękne głosy że penis bardziej staje się sztywny . Teraz siadła ni delikatnie na twarz i przygryzam delikatnie łechtaczkę , szkoda że nie mogę wam pokazać co wyprawia z rozkoszy a jakie ponownie okrzyki ma śliczną cipkę gdy stoi wyprostowana jest tylko kreska czyli szparka , wargi ma schowane. Na razie kończymy zabawę i musi dokończyć posiłek ja wilgotną chusteczką wycieram jej cipkę gdyż jest mokra strasznie ,przy okazji wkładam palce do środka jest bardzo ciepło lecz niestety muszę wyciągnąć gdyż nie dokończy obiadu . Nakrywam do stołu i jemy .

Gość gość
Napisz Kotku jak ubierasz sie w ten seksowny strój który ci kupiłem Kotku. Pisz od początku do końca. Ale zanim to napiszesz kotku, opowiedz ja zaczęliśmy noc poślubną i zdzierałem z ciebie sukienkę Kotku. Napisz ile razy szczytowałem i jak wylewałem hektolitry mojego eliksiru. Napisz to Kotku.