Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wku... mnie ten kraj

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi sie juz nawet żyć w tym p*******m padole albo rodzice z którymi sie nie da wytrzymać dopiernicza sie do pozadku w pokoju czy każę ojciec coś robić po pracy do roboty by narzędzia naszykować on nawet nie chciałby podwyżki w pracy bo pracownicy by tez musieli dostać mam takie chore wrażenie. roboty gdzie szukać może do kolegi on duzo lepiej zarabia blisko 4 zł na godzinę więcej.. nie mówiąc o sobotach. a w pracy na budowie to chujnia co tu mówić brat od taty drze mordę codziennie najchętniej bym go p*****lnął by się zamknął. a ojca jakos nie lubie tak po prostu zalazł mi zaskure myśli tylko osobie by mu było dobrze by jego zdanie było najważniejsze mama tylko myśli o porządku aja nie mam ochoty sprzątać w pokoju nawet nie mam szafy to bede dawał ciuchy na podłoge to coza różnica czy będą w koncie czy rozje.. po pokoju . oczywiscie rodzice tak kasy nie daja bo nigdy nie maja bo ojciec nigdy brata sie nie zapyta o podwyżkę zreszta brat zawsze tylko zrzędzi. na studiach tez było przej****ie ale skończyłem je no ale mam wadę wzroku i też ten komputer to takie do d**y. Miałem staż w pewnej firmie ale nie przedłużyli mi umowy zresztą 50 km dojazdu do pracy to za dużo musiałbym mieszkanie wynająć z 2.6 odkładać 1000 zł i tak bym nie miał pewnie ogródka czy garażu może bym miał ale takie mieszkania są pewnie bardzo drogie. I tak szczerze nie wiem czy isc jutro do pracy wk***ił mnie ojciec że z chłopami pojechał do sklepu mi nic nie mówiąc nawet i jutro przysklepie nie staną;/ najlepiej byłoby wyjechać zagranice nauczyć się języka tylko za coś muszę przeżyć a puki co to mam więcej wydatków niż pieniędzy ale to huj już 5 miesięcy kibluje na tej budowie i huja z tego jest nie wiem 13 zł jak dla mnie to c*****a stawka gdzie sie piec jak cwok kłócić się z tym idiotą i nie mieć za co opłacać rachunków czy opłacić opał na zimę....naj chetniej bym wyjechał w huj z tąd i by rodzice nic nie wiedzieli czy mieszkam pod mostem czy mi sie układa jakoś za kare za to ze są tacy przemądrzali ostatnio jakby na złość i jakby czuli sie lepsi ode mnie bo mi sie nie ukalda;/może to moje wrażenie tylko. najgorsze ze u nas niema za bardzo pracy nie mamy ani za bardzo pola by hodować coś jedynie trzeba do miasta gdzieś za pracą mozę trzeba zacząć czegoś szukać ludzie są fajni puki ci się noga nie podwinie potem sie na tobie wyżywają.najgorsze ze z ojcem sie nie da dyskutować rozmawiać musi być tak jak on chce huj ze można coś lepiej zrobić ale nie musi być po staremu bo od razu się kłócić zacznie ogólnie ostatnio już się wyciszył trochę ale ja nie mam zamiaru bratu pakować sprzętu do busa codziennie po 10 minut czy raz na tydzień tym bardziej ze pracuje 10 h i jeszcze p**********y dojazd 3 h wybaczcie ale musiałem sie wyżalić bo mnie to wkuża wszystko.Niema żadnej przyszłości w tym kraju.

Gość gość
Naukę języków zacznij od zakupu słownika ortograficznego języka polskiego.

Gość gość
poco się uczyć języka polskiego wytłumacz mi to??? niema sensu się uczyć języka polskiego !! bo ten kraj to tylko utrzymuj****ndytów i złodziei anaj więcej ich w sejmie ! i nie będę się uczył języka polskiego szczegulnie ze to pisze pewnie wredna baba ze złośliwości a na skoczmi z tym językiem !

Gość gość
Będziesz nieudacznikiem do końca życia. Szczyt twojej potencjalnej kariery to zmywak ze stali nierdzewnej.

Gość gość
Jeśli wyrzucanie tego z siebie pomaga ci, to pisz i miej wywalone na wredne komentarze.

Gość gość
albo zaliczę piękna i bogata kobietę i co hujku będę nieudacznikiem ??p********y cham.

Gość gość
nie no mam dosc tego życia chyba s*******n j****y ty będziesz k***o nieudacznikiem nienawidze cie huju

Gość gość
najgorsze ze ty huju hamie żyjący kosztem innych masz racje i pewnie bede nieudacznikiem bo ludzie tok***y i myslą tylko osobie

Gość gość
atak poza tym przestałem wierzyć w siebie xd koledzy raczej maja wyj****e na mnie bo kochałem toksyczna kobietę która sie bawiła moim kosztem przez 3 lata

Gość gość
nie dogadam się z ojcem on ma swoje ale i zawsze je będzie miał niby w pracy sie nie kłucimy ostatnio ale ja juz taki przewrażliwiony ze juz mnie byle co wkurza szczegulnie jakieś dogryzania niechce jego zastępowac w firmie jako szef bo niechce pracować zataka stwke zresztą ja chce swoje zycie wieść.

Gość gość
nie wiem co z sobą zrobic w sumie bratu ta firma bankrutuje powoli ja niechce tak zyć by cały czas zdnia nadzień ;/

Niemcy nawet blokuja piwo za 30 centow dla Polakow xD a w Pennym jest adelskronen za 30 centow a w chujni polskiej co jest xDDDDDDDDD

Gość gość
zniszczyli ten kraj .

Gość gość
moi koledzy pracuja dla vw i bmw i maja pewnie fajne wypłaty aja cuż niechciałem dla niemca robić i mam zj****e zycie

Gość gość
19 latkowie rżna kobiety aja 24 i huja masakra

Gość gość
cale studia zj****e przez jedna kobiete aile mogło byc sexu:/

Gość gość
zostana mi tylko w******ne doswiadczone życiowo gotowe do zwiazku kobiety xd