Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biegunka

Polecane posty

Gość gość

Zmagam się z biegunką po antybiotyku, nie potrafię jakoś normalnie z tym funkcjonować, czy macie jakies metody ? Obejdzie się bez lekarza ?

Gość gość
Jeśli jest uporczywa to konieczna wizyta bo może to być powikłanie po antybiotyku i nabawiłaś się tzw rzekomo-błoniastego zapalenia jelit . Jeśłi to tylko normalna biegunka to kup enterol , multilac i bierz przez co najmniej tydzień .

Gość gość
Przy uporczywej biegunce to najlepiej zmienić dietę i kupić sobie preparat intesta. on Ci ładnie wyreguluje perystaltykę jelit, nie mówię,ze od razu, ale najlepiej stosować kilka dni/tygodni, do uzyskania idealnych rezultatów :)

Gość gość
Jedyny produkt który mi pomaga przy moich uporczywych biegunkach to intesta. Niedawno pani w aptece mi go poleciła i jest super. Do tej pory stosowałam kultury bakterii i węgiel i nic nie pomagało

Gość gość
W takim stanie to wskazana jest lekka dieta, ryż, marchewka, orsalit na uzupełnienie minerałów, jak nie musisz wychodzić z domu to wystarczy, jeśli potrzebujesz wyjść to kup jakiś środek w aptece, pij też wodę żebyś sie nie odwodniła