Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobiety uchodzą za atrakcyjne?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie. jakie kobiety uwazacie za kobiety atrakcyjne, na ktore warto zwrocic uwage? chodzi mi o wyglad, ale także o cechy charakteru lub osobowosci takiej kobiety. może też czym powinna się zajmować, jakie mieć hobby (chociaz pewnie jakiekolwiek). interesuja mnie wasze opinie i chcialabym sie porownac do nich. od ponad roku jestem sama. chcialabym wiedziec czy jestem jeszcze atrakcyjna "na rynku" :)

Gość gość
Po pierwsze: jak facet chce seksu to Ty nie mów mu że Cie głowa boli.

Gość gość
każdy ma inne preferencje. ja lubię dojrzałe kobiety, które mają jakieś hobby, któremu się oddają, niezależne, pewne siebie, jednocześnie słodkie i seksowne. a wygląd hmm, nie ograniczam się do jednego wzorca, podoba mi się mnóstwo typów urody.

Gość gość
akurat seks bardzo lubie :)

Gość gość
rozwiń prosze :) dojrzałe, tzn ile lat? niezalezne tzn. z wlasnym mieszkaniem, dobrze płatna praca? czy jest jakis typ pracy ktory szczegolnie preferujesz? no i hobby, jakies konkretne?

Gość gość
21:24, bardzo lubisz seks:), za darmo dajesz?

Gość gość
autorko tematu w upały nie zakładaj majtek

Gość gość
dojrzałe czyli po 70

Gość gość
Jestem prawie 40 latkiem i powiem co następuje. Totalnie mam gdzieś gdzie kobietą pracuje, co robi i ile zarabia. Oczywiście nie popadamy w skrajności ale nie widzę specjalnej różnicy między kimś kto ma tylko maturę a kimś po podyplomowce. Najważniejsze cechy na jakie zwracam uwagę to szeroko pojętą kobiecość. Wrażliwość, uczuciowosc, delikatność, dobry gust, dobre wychowanie, ciepło. Jeśli chodzi o wygląd to wszystko to co jest zarezerwowane tylko dla kobiet, nawet jak nie jest wygodne. :) szpilki, sukienki, krótkie spódniczki, obcisłe itp itd. wszystko z klasą i w dobrym guście. Nienaganną makijaż, dobre perfumy itp itd. Kobietą która większość dnia poświęca na dbanie o siebie, a przynajmniej duża jego część