Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mieliście lat jak straciliście dziewictwo lub prawictwo?

Polecane posty

Gość gość

Ja 21,ciekawi mnie czy dużo powyżej średniej :D

Gość gość
I jestem dziewczyną jakby co ;-)

Gość gość
28 prawie (3 m-ce przed urodzinami) czekaliśmy z żoną z seksem do ślubu

Gość gość
Ja jestem jeszcze panną i dziewicą, nie mam ochoty na seks, wszystko wciąż odkładałam na później, a teraz odkładam na trumnę dębową i niesamowity pogrzeb, w końcu niedługo 80- tka, tamtych chłopaków w kabrioletach już nie ma, młoda byłam, mówili mi, że przyjedzie złotą karetą, którą pociągnie 6 białych koni... niestety, nie przyjechał

Gość gość
No proszę są normalni ludzie a nie karyny co się walą od 14 roku życia :-P I mają ponad 100 kootasów w doopie :-P

Gość gość
16. Ze starszą ode mnie 20 kilkulatka Jestem facetem

Gość gość
Ja 20. 22;35 nie wierzę. Ja mam obecnie 23 lata i nawet nie wyobrażam sobie seksu z 16-latkiem. Nawet z 18 latkiem. 16 lat to przecież dziecko,czułabym się jak pedofil :OO

Gość gość
Miałam 19 lat. Z moim pierwszym chłopakiem. Było beznadziejnie (nie tylko pierwszy raz ale również następne razy) i bardzo mnie zniechęciło do sexu. Unikałam sexu, wymyślałam wymówki aż w koncu po roku związek się rozpadł. Zamiast rozpaczać odetchęłam z ulgą. Pół roku później poznałam mojego męża i jakby we mnie piorun strzelił. Czułam do niego taki pociąg, że na sam jego widok miałam mokro w majtkach. Poszłam z nim do łóżka na 3 randce (pierwszy chłopak czekał 3 lata!!!). Sex był FANTASTYCZNY - mimo, że na początku nie miałam orgazmów to i tak satysfakcja i ządza była dzika. Od samych pocałunków czułam się jak pijana. NIGDY sie tak nie czułam i nigdy nikogo nie chciałam TAK BARDZO. Nie potrafiłam tego poukładać w głowie. Jak zaczęłam mieć orgazmy to w ogóle byłam jak narkoman na głodzie. Chciałam się kochać non stop. Teraz z perspektywy czasu wiem, że między mną a pierwszym chłopakiem nie było chemii. Nigdy nie miałam ochoty zedrzeć z niego ubrań, jego pieszczoty mnie drażniły a sex zawsze był taki grzeczny, nudny i niezręczny. Nie podniecał mnie więc sex mnie bolał albo zwyczajnie irytował.

Gość gość
17.

Gość gość
27

Gość gość
18 i byłam ostatnia z całej klasy. Wszystkie dziewczyny miały to już za sobą,a tylko ja nie miałam o czym mówić. Coś tam zawsze sciemnialam ale już po pierwszym razie poczułam mega ulgę że nie jestem wybrakowana.

Gość gość
Dopiero po studiach, 25 i pół roku :( (mężczyzna)

Gość gość
On 19l na dużej bani dobrze ze wpadki nie było.

Gość gość
W 15 urodziny hahahah czekaliśmy z chłopakiem aż będzie można legalnie xddd chociaż miałam ochotę i i byłam gotowa już znacznie wcześniej ;**

Gość gość
M dużo po30 ok34-35 roku w agencji,trzymał dla przyszłej żony i niedotrzymał!

Gość gość
17 lat miałem, ona 20 na wycieczce szkolnej w Sławie :D 9 lat temu to było

Gość gość
Ja chwilę przed 18 urodzinami, to był mój pierwszy chłopak, ja z resztą też byłam jego pierwszą, do dziś jesteśmy zakochani i uwielbiamy się pieścić, teraz jest moim mężem i mamy dziecko, myślimy o drugim

Gość gość
Dzień przed 19 urodzinami z narzeczonym,dla niego też to był pierwszy raz miał 26 lat.Teraz mam 35 lat i jesteśmy mega szczęśliwym małżeństwem już 15 lat.Wcale nas nie kusi żeby zobaczyć jak to jest z kimś innym.

Gość gość
Nie wierze, ze Was nie kusi. Ludzka ciekawość nie zna granic. Ja miałam 17lat. W sumie rocznikowo 18. Nie wyobrażam sobie jednego partnera, z którym spędzilabym całe życie nie wiedząc jak to jest z kimś innym. To napisałam zupełnie szczerze. Miałam kilku partnerów. Mój mąż też święty nie był.

Gość gość
gość dziś 18 i byłam ostatnia z całej klasy. Wszystkie dziewczyny miały to już za sobą,a tylko ja nie miałam o czym mówić. Coś tam zawsze sciemnialam ale już po pierwszym razie poczułam mega ulgę że nie jestem wybrakowana. Takie myślenie jednak świadczy że jesteś wybrakowana. Zrobiłaś to co inni nie byłaś asertywna brak własnego zdania, słaba psychika. Jak inni będą upijać się do niepszytomnisci też to będziesz robiła by nie dostawać od reszty? Jesteś przykładem pustaka których mamy coraz więcej. Żałosne.

Gość gość
Naprawdę nas nie kusi.Chyba ja wiem lepiej od ciebie czy coś mnie kusi czy nie .Nawet jak teraz pomyślę,że miałabym się rozebrać przed obcym facetem to mnie odrzuca.

Gość gość
Naprawdę nas nie kusi.Chyba ja wiem lepiej od ciebie czy coś mnie kusi czy nie .Nawet jak teraz pomyślę,że miałabym się rozebrać przed obcym facetem to mnie odrzuca. X A przed gin się rozbierasz? :-D spokojnie. Może Ciebie nie kusi, A męża? Pytałaś?

Gość gość
Chodzę do gina kobiety,poza tym z lekarzem nie uprawiam seksu.Pytałam męża,twierdzi ,że go nie kusi.I wiesz co na tyle co go znam to mu wierzę.Tak,tak na pewno zaraz napiszesz że i tak by mi nie powiedział prawdy ale my naprawdę nie mamy przed sobą tajemniec ,w każdej sferze.

Gość gość
To się cieszę, że trafiłaś na kogoś takiego. Życzę wszystkiego dobrego :-D to w tych czasach rzadkość .

Gość gość
Dziękuję ,naprawdę trafiłam na dobrego faceta.

Gość gość
23. Z moim chłopakiem. Jesteśmy razem do tej pory juz 3 lata

Gość gość
U mnie była nietypowa sytuacja. Ja lat 24, moja dziewczyna 20. Oboje byliśmy prawiczkami. Odebrałem jej dziewictwo podczas pieszczot jej cipki przy użyciu palca. Dopiero kilka tygodni później doszło między nami do stosunku i wtedy ja przestałem być prawiczkiem. Dobrze, że ona nie była już wtedy dziewicą gdyż z powodu nadmiernych emocji przy moim pierwszym stosunku i kilku kolejnych miałem ogromne problemy ze wzwodem. Gdybym chciał jej odebrać dziewictwo w tradycyjny sposób, nie dałbym rady tego zrobić.

Gość gość
Ta a później się obudziłeś z fiutkiem w buzi. Widzę ludzi tutaj ponosi wyobraźnia :D

Gość gość
Prawie 18 lat miałam z moim pierwszym i ostatnim:) teraz jesteśmy ponad 9 lat razem:-)