Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy przestaje się lubić własne dziecko?

Polecane posty

Gość gość
To ja z 10.38, mam dokładnie takie podejście jak ty. Niech będzie czysto, niech dom będzie domem, ale bez przesady i wariowania na tym punkcie. Wolę być taką żoną i matką, która ma siłę, czas i ochotę na życie, spędzanie czasu z rodziną, swoje pasje, albo leniwy wieczór z lampką wina przy dobrym filmie czy serialu niż wiecznie znerwicowaną męczennicą-niewolnicą.

Gość gość
Ja wcześnie przestałam lubić syna. Kocham go nad życie, ale nie lubię...trudno to wytłumaczyć. Od 5- 6 roku życia (Teraz ma 8,5 roku) mnie dosłownie zamęcza. Jest bardzo gadatliwy, dosłownie nie zamyka mu się buzia, nawet jak rysuje, je obiad, gra na komputerze, ogląda telewizję. Ciągle gada a przy tym lubi się popisywać- nie pozwoli porozmawiać mi w spokoju z koleżanką czy nawet ekspedientką w sklepie bo od razu wtrąca się i robi sobie widownie. Poza tym nie zawsze mówi z sensem, coś usłyszy w szkole czy telewizji i plecie głupoty trzy po trzy.

Gość gość
20:57 Dobra matka i żona to owszem czysty dom bez przesady ale z pewnością ciepły gdzie na stole stoi zawsze obiad.Gotowanie to nie wysiłek a chęć i umiejętność.Te co nie mają o tym pojęcia to zakładają te gnioty i tłuką głupoty na klawiaturze chcąc udowodnić że nowoczesna mamunia to mamunia wypoczęta i uśmiechnięta z kielichem albo piwskiem w łapie. Wez się walnij gumowym młotkiem w łeb,nie produkuj dzieci bo ich szkoda w takiej patologii.

Gość gość
mnie matka chyba od urodzenia nie lubiła, bo mówiła, ze jak sie urodziłam bylam bardzo niegrzeczna, ciagle plakalam i musiala na mnie - kilkudniowe dziecko krzyczeć, ale ja sie nie sluchalam :) dobrze, ze tego nie pamietam

Gość gość
Moja mama przestała mnie lubić właśnie w takim wieku jak tutaj panie opisują - kilka lat, wiek jeszcze przedszkolny. Po latach przyznała, że przejechała się bo nie spodziewała się, że dziecko może mieć własny charakter i po prostu nie słuchać.