Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być samotny

Polecane posty

Gość gość

Nie chce być samotny

Gość gość
nikt nie chce

Gość SamotNickt
Really?

Gość gość
Cześć

Gość gość
Ale jesteś i będziesz :)

Gość gość
Do 5:46 Jestes jedna z tych ktore odrzucilem I dlatego chcesz sie mscic?

Gość gość
A co złego jest w samotności?

Gość gość
To że mając słaba psychikę skończysz jak Brołken czyli siedząc latami na forum i pieprzac bzdury jak potluczona dziewczynka z podstawówki. Do tego lubiąca za bardzo alkohol i laszaca się do każdego faceta przegrywa.

Gość gość
Nie jestem wieczorna więc mnie tak nie nazywaj. Widzę że przeprowadziłas wirtualna rozmowę z inną wariatka :D jesteś żenująca a ja tylko to zauważam i ci o tym piszę. 30 lat na karku :D nie wierzę.

30 lat na karku a Ty podrywasz na internetach baby metodą dokuczania jak 10letni chłopiec. znajdź sobie dziewczynę w realu albo prawdziwego faceta, porzuć drogę sodomii i przestań mnie łapać za tyłek na każdym temacie:O:O:O

no dobra, może nie jesteś lesbijką, ale przeżywasz dziwną młodzieńczą fascynację moją osobą, która nigdy nie zostanie zrealizowana zachowuj się statecznie i z klasą, jak przystało na matronę.

Gość gość
Od fascynacji twoją osoba masz tutaj... Nie nie masz :D a lesbijka nie jestem w rzeczy samej co oczywiście nie zabrania mi pisania o tobie prawdy która widzi każdy i tak. Z dwojga złego wolę być matrona niż zdziecinniala stara alkoholiczka która desperacko narzuca się facetom na forum i mysli że jest tygrysem który ma męża :classic_cool:

wolę być matrona niż zdziecinniala stara alkoholiczka x tak... ordynator wspominał, że dość kapryśnie zmieniasz te osobowości i cały oddział ma z Ciebie codziennie ubaw.

Gość gość
Czyli potwierdzasz bycie pacjentka tego samego szpitala co ja. Pozdrów wariatke z innego skrzydła. Twoja nowa przyjaciółkę która słodzi każdej zabirzonej do później