Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaaa90

Catering w przedszkolu

Polecane posty

Gość Anetaaa90

Witajcie :) Prowadzę przedszkole od 3 lat. Wszystko wskazuje na to że zlikwidujemy kuchnię i szukamy pewnej firmy cateringowej dla dzieciaków. Ktoś może ma jakieś pomysły - znacie takie firmy? Ja czytałam o Smakusiu, ale może ktoś akurat o nich może powiedzieć coś więcej? Pozdrawiam

Gość Domi1331
Najlepiej będzie jak sprawdzisz ich stronę internetową - http://www.smakus.eu/ Dużo Ci o nich nie powiem, ale wiem że znajomej córka chodzi do przedszkola gdzie jest jedzenie właśnie od nich i nie narzeka

Gość gość
Też jestem zdania że Smakuś jest ok. U mojego syna jest w przedszkolu katering właśnie od nich i jest zadowolony. W poprzednim przedszkolu (przed przeprowadzką do Wwy) baaardzo narzekał na jedzenie. A teraz nie ma takich sytuacji.

Gość Przedszkolanka88
Też miałam styczność ze Smakusiem i mogę polecić. Fajne menu, pełnowartościowe posiłki. Dzieciakom nie nudzi się jedzenie i nawet Ci najbardziej grymaśni jakoś się przekonują :) Catering to zdecydowanie lepsza opcja niż kuchnia w przedszkolu.

Gość gość
żałosna ta reklama

Gość gość
Reklama reklamą, ale firma raczej godna polecenia :)

Gość gość
Autorko a szukasz moze nauczycielki?

Gość gość
Piszecie o tym Smakusiu - ktoś poda w jakim przedszkolu? Za rok córka idzie do przedszkola i mam kilka typów, może to jedne z nich :)

Gość gość
Smakuś dowozi jedzenie do przedszkoli praktycznie we wszystkich dzielnicach Wwy o ile dobrze wiem. Na broszurach przedszkoli takie informacje powinny być zawarte skąd jest katering :) Sprawdź na spokojnie