Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zachować się z godnością

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Potrzebuję Waszej pomocy. Ostatnio u koleżanki na imieninach poznałam faceta. Niby wszystko ok., ale chyba nam jednak nie po drodze. Jest niby troskliwy, niby mu zależy, ale chyba tylko na seksie. Ale do rzeczy. Moi rodzice obchodzą bardzo okrągłą rocznicę ślubu, z nim jestem najbliżej i postanowiłam zaprosić jego. Mam wrażenie, że on zasugerował iż powinnam wziąć kogoś innego, aczkolwiek powiedział, że on wyjeżdża na weekend, a właściwie, że chciał i że będzie wiedział dzisiaj i da mi odpowiedź. I tu potrzebuję waszej pomocy. chcę z tej sytuacji wybrnąć z godnością, to znaczy chcę go mocno skonfrontować z tym, że oczywiście, że mogę zaprosić kogoś innego, ale do łóżka także. Zależy mi na tej znajomości, ale nie za każdą cenę.

Gość gość
Serio? Zależy właśnie tylko tobie. Mnie się wydaje że on musi się skonsultować z inną kobieta. A skoro sugeruje żebyś zabrała kogoś innego to ewidentnie świadczy o tym że nie myśli o tobie poważnie. Ja po takim zachowaniu odpuscilabym bo facet nie jest gotowy na poważny związek bez osób trzecich.

Gość gość
To co wprost go zapyta, czy jest z kimś innym? Bo mi się wydaje, że nie jest, ale na pewno coś go trzyma i on się nie angażuje w związek ze mną. I nie wiem czy potrzebuje czasu, czy to partia szachów przegrana.