Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Hejka wszystkim! Pisze z pewnym problemem. Wspolzyje ze swpim chlopakiem od 2 lat. Zabezpieczamy sie prezerwatywami i nie konczy on nigdy we mnie. Raz mial skonczyc na mnie i hm jak glupio to nie zabrzmi .. nie wiem czy nie usiadlam na s*****e gdyz potem mialam ja z tylu na udach aczkolwiek wydaje mi sie ze nie. W dzien spodziewanej miesiaczki dostalam brazowego plamienia ale nie przejelam sie tym.. uznalam to za nadchodzacy okres gdyz czasami tak mialam. Ale coz plamienie zostalo a okresu nadal brak. Dodam ze moje miesiaczki nie zawsze byly regularne a plamienie utrzymuje sie 13 dni a okres trwal zawsze 7/8. Jednakze po 8 dnii plamienia jest ono prawie niewidoczne. Wykonalam 3 testy oczywiscie po dniu apodziewanej miesiaczki kazdy z porannego moczu i kazdy negatywny. Czy to moze byc ciaza?

Gość gość
nie. nie ma opcji na ciaze.

Gość gość
gość dziś " nie wiem czy nie usiadlam na s*****e " Dlaczego to jest wykropkowane? Co tam brzydkiego miało być, że ocenzurowałaś? "Na srace"?

Gość gość
gość dziś x na pewno jesteś. ciąży ci pusty łeb

Gość gość
dobrze ze nie usiadlas na dziecku, wtedy na 100% bys byla

Gość gość
Moja kuzynka usiadła kiedyś na jabłku i to zaowocowało. Ostatecznie wyszedł z tego mus, choć przymusu nie było. Ot taka ci historia z życia wzdęta.

Gość gość
hahaha

Gość gość
Tak sie sklada ze portal sam ogwiazdkowal to slowo. Szkoda ze w internecie mozna spotkac tyle niemilych osob. Wiem jak glupio brzmi moje pytanie ale niestety naleze do osob ktore panicznie boja sie ciazy i mimo iz wiem ze to niemozliwe gdy okresu brak stres rosnie a scenariusze w glowie z irracjonalnych przeradzaja sie w prawdziwe. Nie jesyem tez jakas malolata i poszlabym do ginekologa ale termin mam dopiero na wrzesien a inni u ktorych bylam to buraki i gbury! Kiedy wszystko juz wyjasnilam zapytam w takim razie czy kforas z was dziswczyny miala podobny problem? Termin do lekarza odlegly a ja wolalabym sie uspokoic. Chyba za duzo sie naczytalam ze to objaw ciazy

Gość gość
To nie lepiej wyjsc z domu do apteki, kupic test i to sprawdzic?

Gość gość
Dziewczyno, a jakich Ty oczekujesz odpowiedzi od przypadkowych osób? Jedna Ci odpowie, że nie masz się czym przejmować, a druga, że ojojojojoj. Co z taką wiedzą poczniesz? Uspokoi Cię to? A tak na poważnie, skoro testy wychodzą negatywnie (o ile je robiłaś je wymagany czas po tym zdarzeniu), to najprawdopodobniej w ciąży nie jesteś. Całkowitą pewność może dać Ci tylko wizyta u gina.

Gość gość
Nie wiem czy czytanie ze zrozumieniem to jakas zapomniana sztuka aczkolwiek napisalam iz wizyte u ginekologa mam dopiero we wrzesniu a u innego jest niemozliwa gdyc korzystajac z ich uslug mocno sie zawiodlam innego w okolicy dobrwgo juz nie ma. A testy robilam 3 kazdy negatywny wiec chcialo sie ruszyc do apteki. Pwszem robilam po dniu kiedy mialam dostac mieisaczki kazdy w innym dniu

Gość gość
Nie słuchaj idiotow z tego forum. Nie przeczytają i chamsko odpowiadają, wylewajac swoje frustracje (np. zrobiłaś 3 testy i każe Ci ruszyć tylek do apteki, typowe, debilizm, analfsbeytzm wtórny i chamstwo się szerzy, nie poradzisz na to nic). Jak nie masz możliwości iść do gina, a spędza Ci to sen z powiek (chociaż nie powinno wg mnie, 3 negatywne testy to raczej jednoznaczne, że nie, mi wyszły mocne 2 kreski 3 dni po spodziewane miesiączce, aczkolwiek każdy człowiek jest inny i reguły nie ma:)), zrób sobie badania hcg. Bez skierowania zapłacisz, ale z tego co kojarzę nie są to zwrotne kwoty, wręcz chyba całkiem rozsądne. Chyba można zrobić w każdej przychodni na życzenie. Poczytaj w necie o hcg i o tym ile powinno wynieść i jak ewentualnie wzrastać. Będziesz miala 100% pewności małym kosztem. Zadzwon do swojej przychodni i zapytaj ile zapłacisz i kiedy możesz podejść na pobranie krwi. Temat zalatwiony:)