Gość gość Napisano Lipiec 5, 2018 Witajcie Ostatnio prowadzę dość nieregularny tryb życia chodzę późno spać wstaje w środku dnia jem coś na mieście albo nie jem wcale i dopiero wieczorem się objadam. Wczoraj mało jadłam łącznie może miseczkę zupy a na noc bułkę z maca i trochę popilismy z rodzina ale nie za duzo. Dzis wstaje ale zero kaca nic czułam się okej ugotowalam spaghetti ze świeżych produktów i po około dwóch godzinach czyli mniej wiecej o 18 zeobilo mi sie jakos dziwnie niedobrze. MUSZE DODAC ZE OSTATNI RAZ WYMIOTOWALAM 9 LAT TEMU I NAWET GDY JESTEM CHORA CZY PRZESADZE Z ALKOHOLEM TO NIGDY MI SIE TO NIE ZDARZYŁO. Ciągle miałam w brzuchu takie uczucie jakby kurczyl mi się brzuch jednoczesnym głód i nasycenie nie wiem jak to wytłumaczyć. Poszlam do toalety i włączył mi się jakis dziwny slinotok jakbym doslownie miała w ustach wodę z solą. Pierwszy raz miałam coś takiego. Okropnie chciało mi się wymiotować i miałam takie odruchy ale nie zwymiotowalam teraz nadal jest mi nie tak jak trzeba co to może w ogóle być? I czym to jest spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach