Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

ała

Gość gość
Skad wiesz?

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora, wiec nie przesadzaj.

Gość gość
bo wiem

Gość yirogokex
Ja cie chce, w ciemno sie zgadzam. Odezwij sie na pw

Gość gość
musze sie zastanowic

To jak? Bo niewiem czy kwiaty leciec zrywac. Zostaw mi swoj jakis namiar. Bardzo prosze

Gość gość
niby "zaden nie chce" ale jak przychodzi co do czego to krecenie nosem i potrzeba "zastanowienia". kolejna idiotka majaca sie za ksiezniczke bedac zwyklym szarym plebsem.

Gość gość
Ilość sfrustrowanych męskich nieudaczników na ty forum powala. Sama obecność i pisanie tych bzdur o kobietach potwierdza tylko ten przegrywizm. Lepiej ci jak sobie p**********z o złych i brzydkich Polkach?

Gość szry
00:29 skoro sama obecnosc i wypisywanie bzdur o czyms swiadczy - ty i wiekszosc agresywnych, roszczeniowych kretynek, ktorym wydaje sie, ze wiedza lepiej od mezczyzn co oni mysla(na marginesie, stad te bzdurne tezy i pomysly ktore tylko doprowadzaja do kolejnych nieporozumien i idiotyzmow), zylujace, obrazajace i oskarzajace o wszystko co zle wylacznie mezczyzn, to wedlug twojej wlasnej logiki - sfrustrowane przegrywki. w pewnym sensie to nawet dosyc uprzejme z twojej strony, ze dalas wlasnym przykladem, wlasna logika niezaprzeczalny dowod na poprawnosc tego twierdzenia - sfrustrowana przegrywko. gratuluje. z drugiej strony - nawet mnie to juz nie smieszy.

Gość gość
I po co się rozpisujesz? G****o wiesz a się ciskasz. Gdzie ja oskarżam wszystkich mężczyzn o całe zło? Co najwyżej tych twojego pokroju którzy tylko pyszczyc potrafią samemu będąc nikim w porównaniu do nich.

Gość szry
pozostaje ci jeszcze raz przeczytac te swoje wczesniejsze wypociny, przegrywko. nie podoba ci sie twoja wlasna logika? a rozumiem, chcialabys, zeby wobec ciebie samej byla uzywana inna od tej, ktorej ty uzywasz oceniajac innych. no to wielki peszek, bo tylko na wlasna zaslugujesz, sfrustrowana przegrywko. i bledne zalozenie - nie tyle gowno wiem, ile gowno mnie obchodzi za kogo ty sie masz. wiec w takim wypadku, po raz kolejny korzystajac z twojej wlasnej "logiki" - gowno to bys chciala wiedziec, na razie wiesz tylko o tym, ze w ogole istnieje gowno. koltunie rzeczny. zegnam, dalsza "dyskusje" z takim trolem jak ty uznaje za bezcelowa. pruj sie tu dalej do woli.