Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni wolą kobiety z ciasną waginą.

Polecane posty

Gość gość

Facet jeśli nawet ma większego penisa to i tak woli kobietę z ciasną pochwą usmiech.gif ma lepsze doznania.. Kobieta z luźną pochwą nie jest atrakcyjna dla większości mężczyzn bez względu jakiego członka by nie posiadali. Takie kobiety z kiblem między nogami są przegrane, zostaje seks w kiblu w byle jakiej knajpie z byle kim. Często taka nie wie ile zaliczyła faj bo była tak pijana że nic nie pamięta. Nie wie nawet czy była walona w d**aaala czy tylko w swoją rozwaloną poooochwwwwęusmiech.gif I moje drogie czas by to do was dotarło jesteście przegrane karyny. :-)

Gość gość
Ok ok. Wszystko ładnie pięknie. To teraz odpowiedź na takie pytanie... Jestem mama dwójki dzieci. Waga urodzinową 4.5 kg Poród naturalny. Jestem ciasniejsza niż przed porodem. I tu jest problem, który wczoraj już opisałam. Mój mąż ma przyrodzenie w normie. Ani za mały,ani za duży. Więc? Przy każdym sexie czuje się jakby mi pękła blona!!!! Byliśmy u lekarza i taka moja budowa. Nie da się nic zrobić. Czasem sprawia mi ból, bo jestem zbyt ciasna. I?? Co teraz?

Gość gość
Przed porodem też byłaś ciasna?

Gość gość
Tak, ale nie tak jak teraz.

Gość gość
To jest dowód że mniejsze penisy to nie kalectwo bo są w stanie zaspokoić ciaśniejsze pochwy.

Gość gość
gość dziś Ok ok. Wszystko ładnie pięknie. To teraz odpowiedź na takie pytanie... Jestem mama dwójki dzieci. Waga urodzinową 4.5 kg Poród naturalny. Jestem ciasniejsza niż przed porodem. I tu jest problem, który wczoraj już opisałam. Mój mąż ma przyrodzenie w normie. Ani za mały,ani za duży. Więc? Przy każdym sexie czuje się jakby mi pękła blona!!!! Byliśmy u lekarza i taka moja budowa. Nie da się nic zrobić. Czasem sprawia mi ból, bo jestem zbyt ciasna. I?? Co teraz? Gratuluję mężowi że ma taką żonę :-) Mój temat nie dotyczy każdej kobiety, nie miałem na myśli wszystkich kobiet. A te zepsute które oceniają mężczyzn po jego członku. Chciałem im uzmysłowić że są i tacy mężczyźni którzy oceniają je po ich pochwie.

Gość gość
A więc ja im nie żałuję i każda taka tępa dzida trafi na swojego amatora. Ona widzi w nim głównie kootasa a on w niej widzi głównie szparreee do rooochannnia. :-P

Gość gość
Po co mi ciasna wagina, skoro tak przyciska mi językiem do podniebienia, że jest mi dostatecznie ciasno i przyjemnie?

Gość gość
Mężczyźni którzy w kobietach widza tylko 'waginę' może i wolą ciaśniejszą. Mężczyźni którzy kochają kobietę nie widzą w tym problemu. Jest 100 sposobów żeby nie było to problemem. Trzeba tylko chcieć. Mężczyzna.

Gość gość
Ja nie widzę problemu. Setny sposób opisałem o 19:10