Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagie sytuacje

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś jakieś nagie sytuacje w obecności innych ? Pierwsza moja sytuacja była taka że wracałem z grupką znajomych z impry, 3 kolegów i 4 koleżanki, poszliśmy nad rzekę i ktoś rzucił hasło że kąpiemy się na golasa, dziewczyny się nie zgodziły i rozebrały się do staników i majtek, a my chłopaki na golasa. Penisy moich 3 kolegów były o wiele większe od mojego, a dziewczyny jak zobaczyły mojego penisa to zaczęły się śmiać i nabijać się z tego jakiego mam małego. A ja słysząc ich śmiech i komentarze poczułem mega podniecenie i mój penis stał się momentalnie twardy. To wywołało jeszcze więcej śmiechu ze strony dziewczyn i kolegów jak tak stałem przed nimi z pełną erekcją smiech.gif

Gość gość
żenuła :o

Gość gość
Drugą sytuację miałem zaplanowaną smiech.gif Byłem na domówce u kumpla byłem ubrany w jasną koszulkę i spodenki, pod spodenkami nie miałem bokserek, specjalnie ich nie ubrałem smiech.gif Na tej domówce oblałem się cały sokiem malinowym, obok mnie stała siostra kumpla z koleżanką i ta siostra powiedziała mi żebym poszedł z nimi na górę to da mi do przebrania czyste ciuchy kumpla. Więc poszedłem z dziewczynami, siostra kumpla dała mi czyste ciuchy a ja pijany stwierdziłem że nie będę wychodził do łazienki się przebrać i w obecności siostry kumpla i jej koleżanki ściągnąłem z siebie koszulkę a następnie spodenki i tak stanąłem przed nimi kompletnie nago smiech.gif Dziewczyny wybuchnęły śmiechem a mój fiutek momentalnie stanął. To spowodowało jeszcze więcej śmiechu ze strony dziewczyn, a ja jak ten idiota powiedziałem do nich „dziewczyny nie śmiejcie się ze mnie wiem że mam małego tylko 10 cm jak stoi” w tym momencie usłyszeliśmy głos mojego kumpla z za drzwi jak woła swoją siostrę, a ja szybko się ubrałem w czyste ciuchy

Gość gość
zdebilały prawik mitoman :o

Gość gość
Lubię po prostu być nago w obecności kobiet :D