Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój nowy partner

Polecane posty

Gość gość

Moj facet zamieszkał u mnie. Ja mam dwójkę dzieci z poprzedniego związku. Niby wszystko ładnie znamy swoje rodziny razem prowadzimy dom itp ale.... Odkryłam, że on kilka razy kontaktował się ze swoją ex. Po kilka razy dziennie oglądał jej profil na fb. Ciągle loguje się na różnych komunikatorach. Np. Na wath app loguje się kilkanaście razy dziennie mimo, że z nikim tam nie pisze. Więc po co loguje się zaraz po przebudzeniu i tuż przed pójściem spać? Przecież na tym komunikatorze nic ciekawego nie ma. Co o tym myślicie?

Gość gość
kolejna przyklej du/pa wisząca na facecie :P

Gość gość
Czy jemu tak naprawdę na mnie nie zależy?

Gość gość
Boże ja też oglądam profil ex z którym nie jest x lat z ciekawości a nie dlatego że go kocham , ludzie mają nasrane pod czapka, ja bym się bardziej obawiała kontaktów z " kolezankami" niż z byla z która zauroczenie się wypalilo albo skrzywdzila, to normalne że interesuje nas życie kogoś kto był jego częścią

Gość gość
pewnie mu nie zalezy. jesli komus zalezy, ma szacunek dla drugiej osoby, chce byc z tą osobą, to dzieli się z nią wszystkim. u ciebie tego nie ma, a partner - konkubent jest, ale nie jest mu z tobą wygodnie. wszystko.

Gość gość
13;53 czyli oglądanie profilu ex to zbrodnia a oglądanie profili " koleżanek " to już cacy ?:D

Gość czizas
0/10

Gość gość
To nie jest tak że on oglądał tylko jej profil. Pisał też do niej, a nawet pojechał do niej do innego miasta. Ona prosiła by dał jej spokój, a on jej pisał, że nie może o niej zapomnieć. A przede mną udaje że wszystko jest ok. Zabiera mnie i moje dzieci na wakacje. Teraz ta ex go zablokowała. Ale widzę że on loguje się co chwila na innych komunikatorach.

Gość gość
Jeszcze jedno. Ja zaznaczyłam dobie na fb status w związku to on to zupełnie zignorowal. Nie lajki je również moich zdjęć. Jest mi przykro bo jakoś zdjęcia znajomych zauważa a moje nie

Gość gość
To jesteś w czarnej d***e, skonfrontuj go i tyle.

Gość gość
No wow nie lajkuje ci zdjęć ale masz argument hahahah , no co tu dużo mówić nie zależy mu , zdarza się tak w życiu , puść go wolno niech biega za byla miloscia a ty sobie znajdź takiego który cię pokocha i nie będzie fundowal podobnych akcji , tyle

Gość gość
głupsza musisz byc niz mozna sie spodziewac hahaha

Gość gość
Wiem, że lajkowanie zdjęć to nie jest argument. Ale widzę że znajomych zdjęcia zauważa a moich nie. Co za problem lajkowac też moje zdjęcia jakoś inne kobiety mają lajki od swoich facetow

Gość gość
Bo mu się nie podobasz, pewnie jeszcze sama go wyrwalas

Gość gość
On cię niestety nie kocha, i tylko dlatego, że będziesz mu pobłażać nie pokocha. Pokaż charakter i wywal go, albo to go otrzeźwi, albo nie.

Gość gość
Tak to ja bardziej walczyła o niego. Ale przecież mógł mnie odrzucić. A jednak zdecydował się być ze mną i u mnie zamieszkal

Gość gość
A to że zabiera nas na wakacje zajmuje się moim dzieckiem gdy jestem w pracy to nic nie znaczy?

Gość gość
bo twój partner chmaski lovelasik ze wsi... ciągle mu mało i mało. musi mieć ciągle świeże mięsko ;-) :-P

Gość gość
Nie nic nie znaczy, a właściwie, tyle, że pobędzie dopóki nie będzie mógł wrócić do ex lub nie znajdzie kogoś innego. Grasz w przegranej drużynie

Gość gość
Przykro ci, ze nie lajkuje twoich zdjęć? Może wstydzi się do ciebie przyznać? Ty jesteś w związku a on tylko doopczy na miejscu?

Gość gość
Tak jest mi przykro ponieważ on zdjęcia innych osób widzi, a moje nie. To samo jeśli chodzi o status związku. Gdy zaczęliśmy być razem ja sobie zaznaczyłam, że jestem w związku. Wiadomo posypały się lajki i gratulacje znajomych, a on? Nie odniósł się do tego wcale. Do tego te komunikatory. Czasem widzę że był zalogowany już o 5 rano lub późno w nocy. I loguje się na nich przez cały dzień. Nawet gdy jesteśmy razem w domu... Rozumiem zalogować się raz dwa razy dziennie. Ale on robi to systematycznie co kilkanaście minut

Gość gość
To samo dotyczy mojej rodziny. Ma ich w znajomych na początku reagował na ich zdjęcia, a teraz zupełnie olewa

Gość gość
Pogratulować wyboru?

Gość gość
Chce tylko zrozumieć co on ma w głowie. Jest ze mną mieszka jest niby pięknie, a co myśli naprawde

Gość gość
Lepiej sprawdź na kamerce po co zostaje z dzieckiem i czy go nie molestuje. Kto wie po co jest z tobą?

Gość gość
Wszystko jasne... Nadal kocha ex a Ty jesteś tylko zapchajdziura. Malo tego, nawet wstydzi się tego związku (bo co by mu uszkodziło tez ustawić status na FB choćby po to żeby Tobie było Milo). Siedzi na portalach i pełnię pregkada profile różnych doop, nie wierze ze nie. Gdyby ex go że chciała spowrotem to polecialby do niej w podskokach. On Cie nie traktuje poważnie, jest z Toba tylko dla seksu! Miej honor i zakoncz to, inaczej predzej czy później od rzuci Ciebie, gdy pozna inna. Jeszcze masz szansę wyjsc z tego z twarzą, jeśli to Ty go zostawisz.

Gość gość
7:19 Zgadzam się z Tobą. Facet siedzi z autorką, bo póki co jest mu to na rękę, ale gdyby tak ex zadzwoniła, to poleciałby do niej w podskokach. Nie potwierdza związku na fb, bo co będzie jak ex zobaczy? Autorko, wywal go, bo on i tak Cię zostawi, jak nie dla ex, to dla jakiejś innej.

Gość gość
07.42 dokladnie. Obudź się kobieto, on nie traktuje Cie poważnie!

Gość gość
Wypierd.. Go z domu

Gość gość
kolejna przyklej du/pa wisząca na facecie jezyk.gif x Czytaj pajacu ze zrozumieniem, to on się do niej przykleił i uniej mieszka. Nie dość że pasożyty to jeszcze hipokryci. Faceci to g****o.