Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w niemcu

Polecane posty

Gość gość

Czy to ma wogole sens ,oni są tacy sztywni i zimni , niby on też coś do mnie czuję ale boję się że jak urodze mu dziecko to mu coś odbije i mi je zabierze

Gość gość
Wanda wolała się w Wiśle utopić, a ty "patriotko" chcesz doope szkopom nadstawiać, a feee

Gość gość
Będziesz bogata:)

Gość gość
Żebyś widziala że z nim bym była bogata plus jest bardzo przystojny , ale boję się że jak nam nie wyjdzie to dzieci zostaną z ojcem

Gość gość
Zazdroszczę Tobie a fuj...

Gość gość
Jeśli ma forse, to może ci w przyszłości zabrać dzieci, ale jak wam sie uda, to będziesz miała dobrze, pod warunkiem, że jest dobrym człowiekiem

Gość gość
Ma na imię Tobias i jest z okolic Monachium , od razu zwrócił moją uwagę bo był wysoki wysportowany ( jak większość Niemców należy do klubów sportowych ) , co ja poradze ze oni mi sie tak podobaja , mają męskie regularne rysy twarzy i nie są tak ulani i mało mescy jak Polacy : / ale boję się że zapłacę duza cenę za tą znajomość

Gość gość
Nie powiem zaimponowal mi tym że jest młody a ma dobrą pracę , dobre auto , jeździ na kilka tygodni na Malediwy do Tajlandii , wyobrażacie sobie zęby w Polsce kogoś było stać na 6 tygodniu urlopu w jakimś egzotycznym miejscu ? A on jest z małej miesciny. ..

Gość gość
Ja mam męża Niemca , wiesz są różni jak Polacy , my jesteśmy szczęśliwa para 6 lat i mamy 3 dzieci , synka i parę bliźniaków dziewczynek , są jednak lepsi od Polaków bo bardziej kobietę szanują , tam nie ma tak że facet cię pobije jak w Polsce a inni powiedzą " dobrze suce zasłużyła " , tam facet sam by cię odprowadzil na policję gdyby cię pobił inny gość , nie ma tam " męskiej solidarności za wszelką cenę "

Gość gość
Będziesz mieć świetlaną przyszłość i papier toaletowy z opiłkami złota....ach:)

Gość gość
Niemcy lubią dobre gospodynie domowe , będzie cię pchal w kierunku kuchenki gazowej

Gość gość
Zazdroszczę jak byłam w Stuttgarcie to myślałam ze mi szyja odpadnie od patrzenia się na tych wysokich przystojnych samców , oni mają taką wyrazista urodę , często blond lub rude włosy , są wysportowani a ten ich akcent kolana miekna

Gość gość
co do jednego masz racje....oni sa sztywni i zimni ,on chyba jest sporo starszy od ciebie ,co ?

Gość gość
Właśnie nie , młody chłopak jeszcze , no ale widać że taki typowy Niemiec , ułożony , konkretny , bez poczucia humoru ale taki męski , że jak się spojrzy tylko to normalnie lecę z nóg

Gość gość
Nie, ma 18 lat i jezdzi na malediwy a Ona ma 20

Gość gość
Nie prawda ja mam 22 lata a on 24

Gość gość
Tak, z tobą się zabawi, a z Niemką ożeni

Gość gość
Nie koniecznie , może ja pokochać , miłość nie zależy od narodowości

Gość Anka z Gdyni
Bierz go !!! Nawet, jeśli zostawi Cię po jakimś czasie , to pomyśl o tych Malediwach ! Wiesz ile kosztuje tam 6 tygodniowy pobyt ???!!!! Żaden polski Mariusz Cię tam nie zabierze z braku kasy !! Pojeździsz po świecie, poseksisz z przystojniakiem. NiE BĄDŹ GŁUPIA !!!

Gość gość
Właśnie co ci szkodzi dziki seks z młodym przystojnym Niemcem w nowym mercedesie a nawet jak wpadniesz to będziesz miała po nim pamiątkę

Gość gość
A Polak to cię nie rzuci ? Nie oszuka ? Nie bądź głupia , ja przed swoim szwedem miałam Polaków i to oni byli oszustami maminsynkami , biedakami, zdradzali

Gość gość
ja tez bym sie nie zastanawiala,moze z czasem sie dotrze :)

Gość gość
Nie zastanawiaj się.To są wierni,solidni i odpowiedzialni partnerzy.Nie są zimni.Są czuli i oddani.Wiem,bo nam męża Niemca.

Gość gość
No wiem że akurat Niemcy są bardzo wierni , tacy " z zasadami " ale boję się bo ja jestem z biednej wiochy

Gość gość
Gdzie go poznalas ? Też bym chciała mieć faceta z niemiec