Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zostawił z niespełna 2,5 latkiem...

Polecane posty

Gość gość

Kurcze facet moze sie wypisac z zycia i jest ok, resetuje wszystko i wraca do zycia sprzed dziecka. Kobieta ponosi wszystkie konsekwencje. To bardzo niesprawiedliwe. Dobrze ze nie dalam sie namowoc na drugie dziecko.

Gość gość
I prosze bez tekstow ze moge jemu oddac dziecko i sie wypisac bo kocham mala nad zycie i nigdy bym czegos takiego nie zrobila. Po prostu uwazam ze takie przyzwolenie ze facet niby moze tak zrobic i nic sie nie stanie jest bardzo zle.

Gość gość
Bylo byc dobra zona, a nie agresywna jedza, stosukaca przemoc psychiczna i fizyczna.

Gość gość
ssij c***ja ty szmato jepana autorko!!!!!!!!! on od ciebie uciekł, dociera to do ciebie ????

Gość gość
wysokie alimenty są jakimś rozwiązaniem ;)

Gość gość
Jak to bardzo niesprawiedliwe? Przeciez same wywalczylyscie sobie rozwody na zyczenie! Niezalezne feministki z koziej d**y...

Gość gość
Haha a co to znaczy byc dobra zona?? Skakac nad panem jak lezy i piwo pije. Oj nigdy w zyciu.

Gość gość
19:01 dokladnie to znaczy. Nie dziwie sie, ze cie zostawil, bo ty sie do malzenstwa i na zone nie nadajesz.

Gość gość
19:04 smieszny jestes. Nie jestem sluzaca tylko partnerka i mam nadzieje ze juz nigdy nie trafie na podobnego do takich jak ty prymitywa.

Gość gość
Dlatego zawsze przed dzieckiem kobieta powinna sie 4 razy zastanowic czy sama da sobie rade.. po prostu wiekszosc kobiet w polsce ma ciezki charakter i faceci wola pobrykac.. powiem ci tak znam taka dziewczyne ktora ma teraz z 26lata , jak miala 17 zaszla w ciaze potem 2 raz jak miala 20 .. chlopak byl rok starszy i doslownie potrzebowali kasy.. potym jak 1 raz wyjechal juz nie wrocil. Zyje i ma sie dobrze .. i ta dziewczyna zostala sama majac 21 lat i wyobraz sobie ze poznala jeszcze 2 facetow i z 2 dzieci zrobila sie 4 rka a ona zostala sama.. dlatego zawsze powtarzam ze tabketki albo celibat jesli kobieta nie jest pewna faceta.. ale z drugiej strony czy mozna byc pewnym 2 osoby?

Gość gość
19:08 zacznijmy od tego, ze z takim charakterem i dzieciakiem pod pacha, to juz na nikogo nie trafisz frajerko. :D

Gość gość
19:31 ja sobie rade sama dam, jako tako ale zawsze. Mieszkanie mam, prace mam, takze nie jest najgorzej. Moze charakteru nie mam najlatwiejszego ale jestem otwarta na kompromis. Tyle tylko ze nie bede udawac ze deszcz pada jak ktos po mnie pluje i nie zniose chamskich odzywek nie mowiac o uslugiwaniu komus. Jestesmy takimi samymi ludzmi wiec nie wiem czemu ja mam zapitalac i wysluchiwac jeszcze krytyki osoby ktora nic nie robi. No sorry ale nie.

Gość gość
19:40 zebys sie nie zdzwil koniobijco :D zreszta, wole byc sama bo takie pasozyty jak Ty napawaja mnie obrzydzeniem.

Gość gość
19:42 nie zdziwie sie samotna macocho. :)

Gość gość
19:42 prosze, wez slownik i znajdz znaczenie slowa macocha idioto. Koncze, bo widze ze jestes trolem na niskim poziomie i nie mam nawet na kimpocwiczyc riposty. Zegnam.

Gość gość
Mialo byc oczywiscie do zera z 19:46

Gość gość
Zerem to jestes ty i twoj syn, bo nawet mu todziny zapewnic nie potrafilas. Lecz sie psychicznie agresywny babsztylu. :)

Gość gość
Autorko, nie gadaj z tym trollem. To jakiś skrzywdzony pajac, który wyżywa się tu na kobietach, bo tylko to mu zostało. I masz rację, większość facetów to nieodpowiedzialne dupki, które nigdy nie dojrzewają do obowiązków. Życzę Ci powodzenia, dasz sobie radę. Lepiej Ci będzie samej niż z takim mułem jak ten powyżej.

Gość gość
Jaaasne, wg sfrustrowanych przegrywów, kobieta , która odchodzi od faceta to sooka, ale facet który odchodzi od kobiety jest oczywiście "swięty" i to kobieta zawsze winna :D Autorko, walcz o maksymalne alimenty i tyle. I nie martw się, poznasz kogoś, samotnych ojców też nie brakuje.

Gość gość
Brawo! Nie zwracaj uwagi na gownarzerie mieszkajacą z rodzicami którzy utrzymują takiego nieudacznika życiowego. Pewnie jakiś ryży,piegowaty i tłusty oblech leczy swoje frustracje. A wracając do tematu to masz rację, choć nie do końca bo ja mam przypadek w rodzinie z goła odmienny. Zasadniczo jest tak że, obie strony coś tam za, uszami " mają.

Gość gość
I walcz tez o rozwód z jego winy.

Gość gość
Nie chce samotnego ojca dla moje dziecka. Chce zeby byl bez zobowiazan, moje dziecko zasluguje na takiego