Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Geje są przystojniejsi niż faceci hetero

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie dlaczego większość mężczyzn tak nienawidzi gejów.. I wiem skąd to się bierze. Po prostu zazdroszczą im urody. I tego że są finansowo bogatsi bo kasę wydają tylko na swoje zachcianki. Klasyczny Polak jest często brudny i zaniedbany ubiera się tandetnie. Często ma wielki od piwa brzuch więc nie może tak jak gej założyć rurek. Ubiera się przeważnie w ciemnych kolorach, granat,czerń a nie na różowo tak jak gej. Mam w pracy geja. Jest bardzo zadbany. Używa pudru,podkładu,czarnego tuszu do rzęs. Dlatego ma długie,zakręcone i ładne. Bezbarwnym lakierem maluje paznokcie na nogach,dzięki czemu nie ma paskudnych szponów jak większość mężczyzn. Geje używają drogich perfum,klasyczny hetero jest brudny i przepocony. Jeszcze nigdy nie spotkałam brudnego czy zaniedbanego geja.Często są weganami przez co są szczuplejsi. No i są oczywiście lepiej wykształceni od hetero. Kobietom nie każdy facet hetero się podoba. A gej każdy,każda jest oczarowana urodą geja. Może dlatego że jest on nieosiągalny a zakazany owoc kusi. Czy też tak to widzicie?

Gość gość
To co piszesz nie jest prawdą. Wielu hetero mężczyzn jest przystojnych i zadbanych. I nie mówię tu tylko o klasie wyższej ale i robotniczej. We mnie gej choćby najprzystojniejszy wzbudza obrzydzenie.Kojarzy mi się że jego penis zawsze śmierdzi bo jest wkładany w o***t. A zawsze było,jest i będzie: z d**y śmierdzi,śmierdziało i śmierdzieć będzie. Też widziałam geja z damskim podkładem na twarzy. Wygląda to obrzydliwie i makabrycznie. Czy takiego faceta można w ogóle nazwać facetem?Dla mnie to jakieś nieporozumienie. A jesli chodzi o stronę finansową, to geje wcale nie są bogatsi bo często przez to swoje zboczenie pracodawcy nie chcą ich zatrudniać. Zamiast cicho siedzieć i nie przyznawać się do swojego upośledzenia te durnie afiszują się tym.

Gość gość
Nie,tylko nie to.30-letni facet w różowych rurkach. To jest straszna tandeta. U mnie na uczelni był taki jeden. Faceci dla żartu przepuszczali go w drzwiach mówiąc-panie przodem,kupili mu kwiaty na Kobiet i sukienkę w kwiatki,a na Walentynki powiedzieli: dziś twoje święto Kamila- ( bo on miał na imię Kamil ) walę w tyłki. I smiech na sali. Czego tu zazdrościć? Można tylko współczuć. Obcy geje są mi obojętni,nic do nich nie mam ale nie wyobrażam sobie kogoś takiego w swojej rodzinie, a zwłaszcza syna. Wyrzekłabym się go.

Gość gość
Poprawiam-kupili mu kwiaty na Dzień Kobiet.

Gość gość
I co z tego że spożywają alkohol skoro są przystojniejsi i lepiej ubrani?

Gość gość
Może spozywają alkohol w dużych ilościach bo na trzeźwo nie byli by w stanie robić takiego obrzydlistwa i wolą nie pamiętać tego? To tak jak w zakładzie pogrzebowym,grabarze piją bo na trzeźwo ciężko by im było wykonywać taką nieprzyjemną pracę,wolą się odurzyć żeby nie pamiętać.

Gość gość
Ale bzdury tu piszecie. Ja mam znajomego geja. Jest wysoki, b. szczuply, ale widac, ze cos trenowal/trenuje, nie nosi rozu, przeciwnie, klasyczne jeansy, koszule albo t-shirty i marynarki. Lubi dobrej jakosci ciuchy i perfumy, to widac, ale nic nie razi, wszystko jest dopasowane. Jest wege, jak ktos napisal (to zabawne), kase na pewno ma i to spora, widac po tym co kupuje, jak mieszka. Jest bardzo inteligentny, dowcipny, w ogole nie widac, ze jest gejem, co najwyzej to idealne dobieranie rzeczy pod kolor moze podpasc, tak poza tym jest meski w sposobue bycia.

Gość gość
Tak więc dlatego geje są bardziej przystojni od hetero. Jest modne być gejem.To znaczy że człowiek jest nowoczesny a nie jakiś prowincjusz czy burak ze wsi.

Gość gość
Dla mnie geje są żałośni,patrzę na nich z litością. Zachowują się jak dzieci specjalnej troski,chichoczą jak panienki,ubierają się jak lalka Barbie (Ken był bardziej męski od nich) i trzepoczą rzęsami jak jakaś płochliwa sarenka. Żenada i upadek człowieka a nie przystojność.Gej może być atrakcyjny(jak kobieta) bo słowo przystojny kojarzy się z mężczyzną.

Gość gość
Moda na bycie gejem? Może moda na bycie trupem (jak się do nich dorwie Młodzież Wszechpolska i nacjonaliści.