Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić zwykłą uprzejmość od zainteresowania ze strony faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam jednego kolege w pracy ktory mi sie podoba jest pomocny itp. Ogolnie wydaje sie spoko, ale ja juz sobie wkrecam przez to ze mi sie podoba, ze on tez czuje to co ja. Jak wyczuc czy on cos robi dla mnie e z czystko kolezenskiej przyslugi czy jednak tez cis do mnie czuje?

Gość gość
może za bardzo tyłkiem szczujesz

Gość gość
wyczuc to cos mozesz jak baka puscisz. spotkaj sie poza praca i po prostu zapytaj.

Gość gość
Nigdy nie pomagasz bezinteresownie?. Ja czesto pomagam ludziom, a kobiety czesto potrzebuja pomocy. Kolezenstwo tez na tym polega by pomagac.

Gość gość
No tak wiem, ale jak mam sprawdzic czy on cos do mnie czuje?

Gość gość
Ja mam taką koleżankę w pracy

Gość gość
Poczekaj,jeżeli mu się podobasz sam da Ci jakiś znak.

Gość gość
Zobacz jak zachowuje się wobec innych kobiet. Jeśli jest równie pomocny to znaczy że taki Po prostu jest dla wszystkich. Jeśli Ciebie traktuje szczególnie to podziękuj mu i zapytaj czy mogłabyś go gdzieś zaprosić w zamian za jego pomoc

Gość gość
Ja mam taką koleżankę w pracy której pomagam zawsze. Czemu to robię? Bo mi się podoba, czuję się przy niej hmm szczęśliwy? Jest jedno ale a mianowicie jest starsza ode mnie o 10lat :( Nie mogę jej wyczuć czy ona też coś do mnie czuje czy to tylko sympatia. Nie widzimy się często ale jak już to ona zawsze pyta się o moje zdrowie, plany, słucha mnie, uśmiecha się ☺️☺️

Gość gość
Autorko, zacznij sie do niego ladnie usmiechac w podziekowaniu za pomoc. Zobacz czy on sie usmiecha do ciebie. Jak sie usmiecha to nastepny raz jak ci pomoze to do ladnego usmiechu w podziekowaniu dolacz delikatny dotyk po ramieniu. Po jego reakcji bedziesz wiedziala wszystko:) a jakby co, to zawsze mozesz udawac ze to bylo takie kolezenskie (wiele razy sprawdzone, nigdy nie skonczylo sie na “kolezenstwie”)

Gość gość
Poczekaj,jeżeli mu się podobasz sam da Ci jakiś znak. x ha ha ha ha

Gość gość
Zaproś go normalnie na piwo, korona z głowy spadnie?

Gość gość
21.27 dobry pomysl z tym dotykiem w ramach podziekowania. Dzieki :) 21.25 a jak chcialbys aby ona zareagowala na twoją pomoc?

Gość gość
Już kiedyś podziękowałam tak koledze za pomoc , tzn. poklepalam go po ramieniu i wiesz co, popatrzył na mnie takim przerażonym wzrokiem, że głupio mi było. Już nigdy tego nie zrobię, bo on chyba się mnie boi.

Gość gość
Poklepalas po ramieniu?? Chyba zwariowalas! Pewnie ze sie teraz ciebie boi.. ja mowilam o delikatnym “kobiecym” dotknieciu wierzchnia strona dloni lub opuszkami palcow.. klepanie po plecach zostaw dla kolezanek I kolegow:)

Gość gość
Ja, bedac zainteresowany, chcialbym spotkan sam na sam, poza pracą.

Gość gość
No to zapros na piwo.. jak odmowi to nic wielkiego, to tylko piwo po pracy..