Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprzewracało się w d..pie ???

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam straszny skok stawek. Opiekunka (Kraków) krzyczy sobie 20 PLN za godzinę - podziękowaliśmy. Sprzątanie mieszkania 44m2 - 150 PLN !!! Jak to wygląda w waszych miastach ???

Gość gość
A co ty myślisz? To sa prace wymagające cierpliwości i wytrwałości; szukasz jelenia to teściowa zaprzęgnij do sprzątania twojego kibla i pilnowania dzieciaka.

Gość gość
Przewróciło sie, ale raczej tobie we łbie.

Gość gość
W Warszawie płacę 20 zł za godzinę opiekunce.

Gość gość
U nas góra 10-12 PLN opiekunka. Katowice

Gość gość
Plebs dostał pincet to kozaczy. Spoko ukry są tańsze.

Gość gość
21:04 to wstyd. Za 10 za h zł mogłabym rano odprowadzać rano do przedszkola/szkoły, potem tylko po nie isc i ewentualnie jeszcze godzine posiedzieć do powrotu rodzicow. Czyli Max 3 h dziennie. A wy byście chciały, ze za 10 zł pracowac dzien w dzien po 10 h, gotować dzieciakowi pełnowartościowe obiady, obowiązkowo spacery i X kreatywnych zajęć, Bo przeciez Jasio i Stasio potrzebują rozwoju:O i to oczywiście bez umowy i składek:O żenada

Gość gość
Kurwa masz miniaturkę mieszkania 44m2 i nawet tego sama nie potrafisz posprzątać? Ja pierd..... sprzątaczke do tego potrzebuje :D

Gość gość
21;09 co ty to jest wielka pani:D

Gość gość
21:07 nie wiem kogo masz na mysli z tym plebsem, ale chyba siebie i tobie podobne, które by chciały opiekunki na cały etat za 5 zł/h, a za sprzatanie 50 zł za całe mieszkanie:O

Gość gość
U mnie opiekunka robiła za 15, ale zrezygnowaliśmy jak tylko dostaliśmy się do żłobka. Nie dałabym więcej.

Gość gość
21:21 to sama Siedź z bachorem, jak taka Mądra jestes:O po C***j ci dzieciak, Skoro spieprzylas zaraz do pracy?:O Jak Cie nie stać porządne zapłacic to matkę wykorzystuj. Wiecej by ne dała, idotka:O

Gość gość
Niezły poziom kultury prezentują te "opiekunki" K..wa, C..pa, Ch.******chory. W życiu nie zostawiłabym dziecka z takimi roszczeniowymi ........

Gość gość
21:34 Dokładnie. Mieliśmy dwie (Poznań), obie chodzące porażki. Sorry, nie będę płaciła lasce za oglądanie TV i jeszcze wysłuchiwała fochów.

Gość gość
sprzatanie powinno byc za godzine, nie za metraz aktualne stawki to 15/20 zlotych za godzine - wroclaw

Gość gość
W życiu nie zaoferowalabym takiej żenujacej stawki, jakie oferuje wiekszosc z was, w stosunku do czasu pracy i wymagań. 20 zł za godzine sprzątania, toz porządnie wysprzątanie całego mieszkania zajmuje kilka godzin. Nie wiem co tak dziwi autorkę, mieszkanie moze nieduże, ale jesli wymaga wysprzątania tygodniowego, albo i jeszcze dłużej gromadzonego bałaganu, to ile by chciała zapłacic? 20 zł?:O

Gość gość
21:44 pierwsza czesc wypowiedzi dotyczyła oczywiście opiekunek.

Gość gość
Do mnie przychodzi ukrainka. Dwa razy w tygodniu po 4h - płacę 100 tydz.