Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na infekcje intymne noś spódnice a nie jeansy

Polecane posty

Gość gość

Często pomimo leczenia mam nawracające infekcje pochwy,także grzybice. Zauważyłam że jak mam upławy to nie mogę nosić jeansów. Jest to bardzo niewygodne i przeszkadza jak w kroku mam mokro i jeszcze jeansy się tam wcinają. Ból,świąd i pieczenie nie do wytrzymania. Co innego dresy,leginsy czy miękkie spodnie materiałowe które noszę po domu. Nie przeszkadzają. Dlatego w czasie takich infekcji zawsze noszę spódnice lub sukienki bo jest przewiew między nogami i jest mi wygodnie,nic się nie wżyna. W czasie okresu też noszę spódnice lub sukienki a w domu dresy. W jeansach też wtedy czuję się niewygodnie,mokro i jeszcze ucisk w kroku. Chciałam spytać wszystkie Panie czy też tak macie jak ja?

Gość gość
nie. Fuj

Gość gość
Oczywiście. Z powodu ciągle nawracających grzybic też zrobiłam się spódnicowa bo obcisłe rurki to piekło przy intymnych infekcjach. Jeśli spodnie to tylko miękkie-dresy,leginsy,materiałowe. I broń Boże jeansowych krótkich spodenek na lato.

Gość gość
Kobiety noszące spódnice rzadziej mają intymne infekcje.

Gość gość
Zawsze byłam zwolenniczką spodni ale też musiałam niestety zrezygnować z jeansów z powodu ciągłych grzybic. Ponieważ bardzo lubię jeans noszę jeansowe spódnice. Właśnie często z powodu takich infekcji kobiety muszą niestety zrezygnować z ukochanych jeansów.

Gość gość
Też mi to lekarz powiedział! po wyleczeniu infekcji zalecił własnie noszenie przewiewnej bielizny i spódniczek a do tego stosowanie preparatu Invag żeby odbudować florę bakteryjną w pochwie. :) no i na razie już dość długi czas mam spokój jak stosuje się do zaleceń

Gość gość
Coś w tym jest sama nie lubię chodzić w jeansach jak mam grzybicę, a niestety ostatnio tak się złożyło,że dokucza mi straszna infekcja, a do pracy chodzić trzeba. Kupiłam sobie probiotyk Provag, który stosowałam doustnie, i stopniowo po kilku dniach nastąpiła znaczna poprawa. Warto tez sobie kupić emulsję i myć się nią, w tedy na pewno efekty będa szybsze :)

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o takiej głupocie a juz trochę żyję na tym świecie.

Gość gość
Jeżeli szukasz sprawdzonych porad dla kobiet to polecam ten portal www.kobiecesprawy24.pl. Na tym portalu znajdziesz dużo potrzebnych informacji porad na temat dbania o sprawy kobiece.