Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz i jego brak libido

Polecane posty

Gość gość

Dziś usłyszałam że zmuszam go do seksu. Wywieszam biala flagę

Gość gość
Odpowiem czerwona:)

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Autorko daj mail to zajme sie toba

Gość gość
Mamy po 33 lata. Rodzina 2+2. Oboje pracujemy. Ja biegam i ćwiczę. Obcy faceci mają więcej pożądania w oczach niż on. Nie chce zdradzać

Gość gość
wytrzymasz bez seksu? jak długo? 2 lata max

Gość gość
oooo mam to samo z moim :) stwierdził ze tylko ******ie mi w głowie bo chciałam żeby mnie w końcu po 3 tyg ruszył :) mam juz dość a tez nie wyobrazam sobie zdrady ,nie wiem co robić.Mam dopiero 30 lat,potrzeby rosną a ja czuje się przez niego jak emerytka z przegranym życiem,choć wygladam tak ze faceci się oglądają .

Gość gość123543
A ja mam klasycznie odwrotnie. Chętnie bym się zajął chętną i niedoruuchana mężatka... gosc12313@wp.pl

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika że to może być poczatekonomia końca związku. Więc ja bym działała. Rozmowa terapia wakacje. Strasznie źle na mnie wpływało to że mój ex nie ma ochoty na seks. Myślę że skończyła się miłośc i nie miał ochoty na seks że mną...z 22 latka miał. 2 strony muszą chcieć ratować związek. Inaczej to będzie tylko trwanie bez emocji.

Gość gość
Też sobie nie wyobrazam zdrady. Ale chodzę sfrustrowana i zła przez brak seksu. Ostanio było między nami lepiej. Myślałam ze idziemy w dobrym kierunku. To usłyszałam że on jest zmęczony, że go zmuszam do seksu (oh biedny!). Fakt oboje jesteśmy zmęczeni. Dużo znian nastąpiło w naszym życiu. Ale to nie pierwszy raz gdy on ma dość seksu. Myślę o tabletkach anty żeby obniżyć moje libido.

Gość gość
Namawiam go na terapię i badania. Ale on nie chce. Patrzac na facetów w jego wieku to az kipia testoteronem.