Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arizonablue

Czy kobiety lubia różne miejsca

Polecane posty

Gość arizonablue

Szukam i szukam, a znaleźć nie mogę. Szukam kobiety, którą kręci podniecanie w różnych miejscach, w tym publicznych, kino, przymierzalnia, park, plaża. Czy są tu takie?

Gość gość
Zależy, ktore kobiety

Gość gość
Za małego masz pindolka słodziaku ;/

Gość gość
Ja lubię gdy jest ryzyko, że ktoś może zobaczyć

Gość gość
Mnie to też dodatkowo podnieca

Gość gość
Uwazaj bys nie wdepnął autorze jak ja przed 4laty! Piekna urocza mila,godzila sie na wszystko isex w miejscach „innych” byl na porzadku dziennym. Dzis nawet nie ma opcji by zdjela pizame do spania,zdewociała tak ze brak slow:( ma odemnie wszystko,duzy dom,ogrod,merca na urodziny sprawilem,nie musi pracowac,jezdzi ze mna po swiecie(to moje hobby) jej syn na prywatnych studiach w Stanach ktore zasponsorowalem,ogolnie ma wszystko a ja nic. Czas by (sorry) kopnąć w doope i szukac ponownie szczescia.Juz nie dam sie wiecej omotać na piekne oczka przez pierwsze dwa lata. Zostanie juz za kilka dni na lodzie bo mam juz przygotowany plan zakonczenia tego zwiazku. Nadmienie ze mam 40Lat i nie jestem gimbo więc zycie znam i to od podszewki. Pozdrawiam

Gość gość
Jak jej zależało na Twojej kasie, dostała co chciała i tyle, kopnij w doope i to już darmozjada

Gość arizonablue
Szukam takiej która to lubi

Gość gość
to że zapał przechodzi to normalna sprawa. Im większe ekstrawagancje tym szybciej się przejadają. Właśnie w tym rzecz żeby się nie przejadło - tzn nie przesadzać ze stosowaniem. Ja miałam (imam) farta, że związałam się z doświadczonym facetem, 13 lat starszy. Na początku miałam ochotę kilka razy dziennie i byle gdzie. On był zwolenikiem staranego przygotowania, smakowaia każdego seksu. Nawet mnie to irytowało, obawiałam się czasem że nie jestem wystarczająco atrakcyjna. Dlatego starałam się go ekstra podniecić - np na grilu u znajomych w trakcie zdejmowałam bieliznę, tak się zachowywałam, żeby w migawkach ale zobaczył mój biust a nawet szparkę. On się zwykle jeszcze droczył, żebym się bardziej postarała, czasem na ucho dowiadywałam się "jeszcze jeden guzik" albo "nie obciągaj tak sukienki". Wreszcie w końcu znikaliśmy na szybki numerek.

Gość gość
09:37- dokładnie tak mam zamiar zrobic. Wiesz,najzabawniejsze jest w tym wszystkim to iz nie jestem brzydkim facetem,w dosyc mlodym wieku doszedlem do nieskromnie sie chwaląc obrzydliwie wręcz duzych pieniedzy (swoją pracą i pomyslami spoko nie kradlem itp.ciezką pracą gdzie po 2latach dawno temu zjechalem z wagi 30kg... na szczescie juz wszystko wrocilo do normy) ale wracajac do tematu,poznalem będąc juz po rozwodzie sympatyczną niewiaste,wystraszoną drobną i skromną. Nie miala lekko w zyciu ktore ciagle gdzies ją kopało po tyłku. Zakochalem sie z wzajemnoscią no i po czasie stalo sie to co sie stalo. Ale zaraz zaraz,nie do konca jest zla,dba o mnie naprawde na maxa,to nie jest tak ze jest totalnie zdziczała nie nie. Jednak dla mnie sex jest istotną sprawą w koncu jestem zdrowym facetem o pełni sił witalnych,bylo fajnie ale zaczelo sie to psuc. Wczoraj postawilem sprawe jasno-spisz ze mną nago tak jak zawsze to robilas lub zmienimy nasze zycie,nie doszlo do niej widocznie o czym mowie.Dzis rano rozmawialem juz z moją kancelarią (wiem niedziela ale adwokat to moj stary przyjaciel) i bez zadnych akcji po prostu przenosze ją na przyszly tydzien do malej skromnej kawalerki ktora bedzie oplacona tylko na pierwszy miesiac.Dzis rano wstrzymalem juz wszystkie ale to doslownie wszystkie direct debits,płatnosci itp czyli za miesiac juz za studia syna oplaty nie bedzie,na marginesie wiesz ze chlopak nawet mi nie powiedzial glupiego slowa „dzięki stary hooju za studia”:( nic zero.Strasznie boje sie byc znow sam ale trudno,moze poznam kogos bardziej wartosciowego. Ps.wiesz jak jej kupilem merca? Oczywiscie nie bierz mnie za snoba i chwalipiete, na stacji benz podjechal nowy cls i mowi “jeju sliczny jest skubany prawda” ot zwykly zachwyt ktory podlapalem w mig.za miesiac miala urodziny i to byl jej prezent,znalazlem ten sam model w tym samym kolorze.Szczesliwa az sie poplakala,gdy ja prosilem by znow ze mna spala na golasa (ech kazdy ma jakies pragnienia:) )to NIE NIE LUBIE JUZ TAK SPAC BO MI NIEKOMFORTOWO. Rece mi opadly pod Bogiem,rece i szczeka. To ja oddalrm wszystko,kocham jak tylko moge,otaczam opiekà a w zamian nawet zdjecia glupiej pizamki nie moge otrzymac,to co bedzie za miesiac,rok,dwa? Ojjj nie,nie bede jak to mowicie “Januszem czy Stefanem”.Milego dnia

Gość gość
Lubię ,park,kino,Las, winda,auto. W domu też lubię różne miejsca np stół kuchenny,blat kuchenny, łazienka.

Gość gość
10:05 hmmm czy to nie przypadkiem pan Seweryn W....? Jesli tak to znam tego czlowieka i jego rodzine. Facet w niczym nie koloryzuje poza tym ze jest na językach ludzi że pewnie kradnie bo „skund łone majo tyle pijendzy” faktycznie gościu skromny i fajny,jego kobieta nos nosi w chmurach i jezdzi nowym mesiem:) sorry ale ona to wiocha w przeciwieństwie do pana,miły fajny i kulturalny człowiek.Przystojny i bogaty achh :)

Gość arizonablue
Jeśli tak lubisz napisz arizonablue@interia.pl

Gość gość
10:05 gnaj toto gdzie pieprz rośnie.Nie warto wiązać się z takim melonem

Gość gość
Gościu z 10.05 tak jak wcześniej pisałem. Też jestem facetem w średnim wieku i już trochę przezyłem. Zrób dokładnie jak napisałem, ona wie co lubisz i co sprawia Tobie przyjemność ,wie co dostała, ona i jej syn a mimo to ma Ciebie i Twoje potrzeby gdzieś. Poszukaj sobie innej tylko może na początku niech się nie dowie że masz duzo kasy bo ma patrzeć na Ciebie przez pryzmat człowieka a nie Twoich pieniędz. Wszystkiego dobrego.

Gość gość
Zrób jak TY napisałeś.

Gość gość
11:27 tak tez uczynie. Problem polega na tym ze tylko w filmach mozna udawac bednego mając w zanadzu jakies dobrodziejstwa... przeciez nie zmienie domu na wigwam by podkreslic swoją skromność finansową,poza tym drugi problem polega na tym iz jestem dosyc znaną osobą w swoich regionach wiec przyszla kandydatka wyczuje pismo nosem. Nie bardzo wiem jak to ugryzc.. masz jakis pomysl?bylbym wdzieczny za podpowiedz. Dziekuje serdecznie

Gość gość
Widzę że poszło mi w kosmos więc napisze jeszcze raz

Gość gość
Naprawdę trudno cokolwiek doradzić bo życie to nie układanka w której wszystko ma wyjść jedyne co mi przychodzi to rozdzielność i jasno ustalone zasady. I lepiej gdyby zarabiała tez na siebie, nawet te kilkanaście stówek miesięcznie jak lezała i pachniała bo mi taki ktoś z pasozytem się kojarzy

Gość gość
gość dziś Nie bój się zostać sam. Jeśli jesteś wartościowy(nie w sensie pieniędzy) szybko kogoś znajdziesz. Jestem podobnej sytuacji. Kasy trochę mniej jak ty, ale dość podobnie, tylko zakończyć to wszystko jest o wiele trudniej. A chętnych na nową panią domu kilka. :(

Gość gość
a oto najswiezszy updating. Wlasnie online chciala za cos zaplacic a tu bęęc,nie ma opcji. Juz placz i zgrzytanie zębow,co najsmutniejsze to i prezent wlasnie przed kilkoma minutami zdecydealem sie odebrac.Zdaje sobie sprawe ze jest to chamskie zachowanie ale mam dosyc zwracania uwagi wiecznie na kogoś gdzie moja pozycja zamiast byc w domu na równi to w hierarchii czuje ze jestem dopiero za kotem. Oznajmilem tez ze koniec z placeniem za studia na jej syna ktory przed sekunda wyslal mi sms ze mam obowiazek dotrzymac slowa oplat za studia albo inaczej to sobie zalatwi..oczywiscie matka zlapala za telefon i natychmiast kazala by mnie przperosil co uczynil doslownie kilka sek temu ale ja juz na te gierki w berki jestem zbyt powazny. Niesamowite jak wizja powrotu do przeszlosci i utraty wszystkiego potrafi w magiczny sposob zmieniac nastawienia ludzi. Na szczescie nie naleze do mężczyzn ślepo zapatrzonych w swoją rodzine kosztem wlasnego zdrowia stresu i slownych utarczek. Klamka zapadła.jest to przykre ale inaczej sie nie da. Ach gdyby jakas dama zapragnela mnie umoralniac w stylu „musicie porozmawiac,tak nie mozna itp” to prosze sobie dac spokoj gdyz moja moralnosc jest w tym przypadku druga w kolejnosci za zdrowym rozsadkiem.

Gość gość
I bądź konsekwentnym w tym. Gdyby chciała to by Twój świat w raj zmieniła. Trzymaj się. ..

Gość sąsiadsąsiad
Panie S. już wiem już że to o was chodzi na pewno:( przykro się to czyta ale my z żoną Panu jako Panu życzymy wszystkiego najlepszego bo jest Pan człowiek fajny za zasadami że aż czasem odnosze wrażenie że moja żona zbyt Pana idealizuje lol :) Nie zdradze się kim jestem ale gdy przyjdzie taka potrzeba to sam zapukam do Pana drzwi i pomogę. Wiecie że ten facet za zrobił drogę dojazdową do wszystkich naszych posesji (a nie musiał bo mógł tylko do swojej) i do nikogo nie przyszedł po pieniądze bo wkur.. ił się że miasto się wypięło,powiesił tabliczke „zakaz wjazdu służb państwowych na teren prywatnej drogi zrobionej z własnych środków i nakładów.Nie dotyczy lokatorów,rodzin,znajomych,przyjaciół.Nie dotyczy Policji oraz służb ratujących życie”Podobno prezydent miasta zobaczył na oczach wielu świadków od niego prosto w twarz środkowy palec i roześmiał mu się szarmancko prosto w pysk. Gadali o tym przez 2lata :) Mało jest takich ciekawych ludzi niosących bezinteresowną pomoc i nie dających sobie w kasze dmuchać oraz stając w obronie innych. powodzenia życze!

Gość gość
Jestem kobietą,ale radzę kopnąć w dupę tą niewdzięczną szmatę.Dziwne że tak mówię bo sama jestem na utrzymaniu męża.Jest starszy o 15 lat ja mam 25 i go kocham,ale nigdy go nie naciągam też chciał mi kupić samochód tylko po co mi jak są autobusy.Kocham go tak bardzo że prawie zawsze staram mi się sprawić przyjemność.Np.pojechaliśmy z jego znajomymi nad jezioro na kajaku zdjął mi górę od bikini i szepnął na ucho (było by mi miło żebyś tak została do wieczora)i jakoś zniosłam zawistne spojrzenia reszty pań.Wczoraj byliśmy u jego rodziców na rocznicy ich ślubu i założyłam sukienkę od niego z wielkim dekoltem i gdy się pochylała widać było mi sutki.Dzięki takim akcją mamy wieczorami niesamowity sex.I wieżcie lub nie ale zgadzam się na takie rzeczy z miłości do niego.

Gość arizonablue
Może powrócimy do tematu?

Gość arizonablue
Szukam realnej i na dlużej

Gość gość
Jakie miejsca są dla was ekscytujące

Gość gość
każde poza domem

Gość gość
Tylko znaleźć taką kobietę nie jest łatwo. Trzeba ją najpierw ośmielić. Ale jak się uda, to jest zabawa! Polecam! Dla nas nie ma miejsc niedostępnych. Wszędzie da się uprawiać seks. Jak mamy ochotę, wszędzie się da!