Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jakich zrozumiec ?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy temat jaki dodaje na tym forum :) A więc sytuacja wygląda tak podoba mi sie pewien chlopak z ktorym mam wspolne jedynie jedne zajecia na uczelni jezyk angielski ktory odbywa sie dwa razy w tygodniu, z poczatku nie zwracalam na niego uwagi nawet nie zauwazalam, ale kiedy pare razy na korytarzu zaczal mnie obserwowac spodobalo mi sie to, bo nie robi tego jak inni chlopacy gapiac sie bezczelnie tylko patrzy wtedy kiedy mysli ze nie widze xd ale kiedy ja go na tym przylapie spuszcza wzrok. Wyslalam mu zaproszenie na fb do znajomyvh ale zignorowal je ale tez nie odrzucil wiec odpuscilam go sobie. A on zaczal sie bardziej udzielac na grupie naszego rocznika na fb gdzie nie mial wczesniej zadnej aktywnosci i pare razy gdy ja wychodzilam z sali on tez zbieral sie mega dlugo gdzie wczesniej tego nie robil raz nawet specjalnie czekal zeby przepuscic mnie w drzwiach. A z kolei potem po wyjsciu z budynku stawal na skrzyzowaniu i patrzyl jak ja sie oddalam lub odwracal sie do mnie ale patrzyl sie tak jakos w przestrsen jakby czegos szukal lub mial jakis problem czy ja mu sie moge podobac czy raczej nie bo juz swiruje troche nie vhce sobie wmawiac, a jesli jest jakas szansa moxe powonnam zrobic pierwszy krok choc nie chcial mnie fodac na fb to mose mnie nie lubi nie rozumiem omco mu chodzi? :)

Gość gość
Po co piszesz że pierwszy raz dodajesz temat? Myślisz że wtedy odpowiedzi będą lepsze?

Gość gość
Nie wcale tak nie mysle nie wiedzialam jak zaczac dzieki za mile slowo na poczatek :)