Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No,Bad Boye wychodzic z nory..

Polecane posty

Gość gość

Wy zli faceci;-)przyznac sie kto jest bad boyem?;-)

Gość gość
Slucham Ciebie ;)

Gość Zla dziewczyna
Dlaczego tak zle traktujecie kobiety?;-)

Gość Zla dziewczyna
Tajemniczy ,nikt tu nie mowi o atrakcyjnosci,wiec wyluzuj:P ale za to chce sie czegos wiecej o Was bad boye;-) Czego tak naprawde chcecie w zwiazku z kobieta?;-) Wasze wymagania?;-)

Gość gość
Bed boje teraz piją piwo na meczu a p***y siedzą na kafe.

Gość gość
Wcale nie trakutujemy zle kobiet, traktujemy Was tak jak chcecie byc traktowane. Byc moze podswiadomie, ale wlasnie tak chcecie byc traktowane ;)

Gość Zla dziewczyna
16:11 A co wedlug Ciebie mowi moja podswiadomosc?;-) Bo uwazam ze chcesz sie usprawiedliwic za zle traktowanie kobiety;-):P Jak traktujesz potencjalna kanydatke na Twoja partnerke?;-) opisz jakies sytuacje?;-)

Gość gość
Jesli moja kobieta chce zmienic kolor wlosow, czy powiedzmy cala fryzure. To tylko i wylacznie wtedy jesli ja ta zmiane wczesniej zaakceptuje. Moja kobieta ma podobac sie mi, to dla mnie chodzi do fryzjera i kosmetyczki, dlatego nawet w takich kwestiach musi liczyc sie z moim zdaniem. O taki przyklad Ci chodzi ?

Gość gość
Kobieta która się zgadza na coś takiego musi być jakaś na maksa zahukana albo lubić dominację. Nie trudno jest manipulować takimi więc żaden wyczyn i to nie jest bycie bed bojem.

Gość Zla dziewczyna
16:21 Tak, chodzi mi o te przyklady;-) A nie uwazasz ze to przesada zeby kobieta pytala Cie o to jaki chce miec kolor wlosow i czy moze zmienic fryzure, tylko dlatego ze ma sie podporzadkowac Tobie?;-) Przeciez taka kobieta jest wolnym czlowiekiem, a nie niewolnikiem:P

Gość gość
Nie uwazam zeby to byla przesada, tak to wolny czlowiek, ale na pierwszym miejscu moja kobieta ;)

Gość Zla dziewczyna
16:33 Skora jak twierdzisz jest wolnym czlowiekiem to powinna decydowac o sobie;-)bo jesli w takich blachych sprawach musi miec Twoje pozwolenie to jak dla mnie masz ja za swoja niewolnice.:o Byc moze jest Ona dla Ciebie na pierwszym miejscu...ale chyba jako zabawka,ktora nie ma nic do gadania:P Jesli to Ty decydujesz o kolorze jej wlosow to pewnie podobnie jest z ubiorem?;-)

Gość gość
Jest duzo racji w tym co piszesz, jednak nie jest to do konca takie proste. Dla duzej ilosci kobiet takie ich traktowanie, to w pewnym sensie oznaka bycia silnym i opiekunczym. Duzo kobiet z silnym charakterem szuka wlasnie Bad Boyow zeby czuc sie chronionymi i docenianymi. Tak juz dziala kobieca psychika, nie twierdze ze wszystkie kobiety sa jednakowe i ze wszystkie szukaja sobie Bad Boyow ktorymi sie w pewnym sensie podporzadkowuja (pomimo swojego silnego charakteru).Ale takich kobie jest naprawde duzo.

Gość gość
Naprawdę wątpię że silna kobieta zgodzi się na fryzurze która podoba się jej facetowi a jej samej w ogóle. Wam się chyba związek pomylił z niewolnictwem. Oczywiście w jedną stronę... No ale cóż. Istnieją kobiety które muszla mieć bat nad głową bo inaczej nie potrafią funkcjonować.

Gość Zla dziewczyna
16:48 Nie zgodze sie z Toba poniewaz silna kobieta nie pozwolilaby sobie na to zeby jej facet wtracal sie do jej wygladu...a mianowicie kolor wlosow ,fryzura;-) Silna kobieta podejmuje decyzje o tym sama,czy tego chce i czy tego potrzebuje...i nie musi pytac nikogo o zdanie:)bo jest pewna siebie osoba.:) Fakt jest faktem ze silne kobiety potrzebuja tez silnego faceta,ale taki ktory tez jest opiekunczy i potrafi okazac uczucia:) Natomiast podejrzewam ze Twoja kobieta to szara myszka,ktora dala sie zdominowac facetowi do takiego stopnia by decydowal jak ma wygladac:P

Gość gość
Nigdzie nie pisalem ze ja i tylko ja decyduje o wygladzie swojej kobiety, przeciez wiadomo ze nie wlozyla by stroju klauna bo ja tak sobie zycze. Ale napewno mam sporo do powiedzenia w sprawach takich jak jej wyglad. I nie, moja kobieta to zadna szara myszka, jak dla mnie 8/10 ,mogla byc miec zdziebko wieksze piersi :D I jeszcze jedno, to ze facet jest Bad Boyem nie oznacza automatycznie ze nie potrafi byc czuly i opiekunczy. Prawdziwy Bad Boy to facet ktory jest umiejetnie dobrana mieszanka romantyka i drania ;)

Gość Zla dziewczyna
17:05 No to powinienes sie zdecydowac czy jestes romantykiem czy draniem;-) Bo romantyk z reguly jest wrazliwy,a dran nie za bardzo;-) Dran nie liczy sie z czyimis uczuciami dla drania wazne jest jego ego,aby On byl zadowolony;-) Twoja kobieta moze miec 8/10 dlatego ze Ty nia rzadzisz:P bo Tobie jest podporzadkowana,byc moze jest tez atrakcyjna...tego nie wiem,za to ty bys chcial zeby miala wiekszy biust...a moze Ona by chciala faceta z wiekszym torsem i czyms jeszcze...hehe

Gość gość
Bad boy to bad boy a romantyk to romantyk. Pieprzycie jak zwykle. Chcec być i jednym i drugim ale się nie da. Oj jełopy.

Gość Zla dziewczyna
:P dalszy ciag watku o bad boyach;-) Masz cos do powiedzenia bad boyu?;-) Tu mozesz zostawic swoja wiadomosc odnosnie tematu:P