Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

co myślicie o lekarzach prawnikach którzy mieszkają na wsiach?

Polecane posty

w mojej wsi np. mieszka dwóch lekarzy dentystów i mają w swoich wypasionych domach gabinety prywatne i z tego tylko żyją.

Gość gość
ze lubia mieszkac na wsi

aha czyli ludzie sa nieinteligentni a lekarze juz sa?? lekarz czy prawnik to jakas nowa odmiana homo sapiensa??

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Twój obleśny ryj prowokuje we mnie wymioty przegrywie znudzony swoją bezsensowną wegetacją.

Srynik dziś Chodzi mi o wszystkich wykształconych ludzi, to były tylko skrajne przykłady, bo większość wykształconych ludzi kończy studia po 5 latach i ma mgr, a lekarz czy prawnik dużo dłużej się uczy do zawodu, studia 6-9 lat. Poza tym, to są zawody które kojarzą się raczej z "inteligencją" a nie parobstwem czy prowincją.

Gość V12
Rodzisz sie w miescie, wychowujesz sie w miescie, szkole podstawowa konczysz w miescie, na studja tez chodzisz w miescie, po ukonczonej edukacji pracujesz w miescie. W koncu niektorzy maja naprawde dosc tych betonowych dzungli, i dlatego uciekaja na wies, gdzie moga w koncu odpoczac. Rozumiesz ?

mysle ze sa biedakami tak jak inni 'zwykli' ludzie bo niczym sie nie wyrozniaja, tez biora chate na kredyt tak jak inni zwykli ludzie tylko ze maja kilka tysiecy zlotych wiecej to moga wiecej placic co miesiac. wybuduj sobie super chate ale nie na kredyt i mieszkaj sobie w nim 24/7 nie muszac wykonywac zadnej pracy to wtedy przyznam ci inteligencje ;). wziac kredyt i skonczyc stdia to dzisiaj kazdy umie i moze.

Gość gość
Wypiertalaj z forum ty pedalski dziwolągu i wybryku natury!! Pies cie w ryj piertolil

Gość gość
Jestem prawnikiem, mieszkam w Warszawie. Życie pędzi jak szalone, stres na maksa. Poważnie rozważam wyprowadzkę na wieś. Myślisz, że jeśli to zrobię to poziom mojej inteligencji się obniży?

Gość gość
Jepac pedalskie ścierwa!!!

Gość gość
Za hitlera by cie ty cwelu spedalony przez komin puścili!!

W miejscowosci obok mieszka znowu lekarka, pediatra. Ten sam schemat: wypaśna "willa" (w cudzysłowie; bo wg Srynika to 'zwykły dom'), prywatny gabinet. Wlasciwie prawie w kazdej miejscowosci, lub co którąś w moim powiecie zamieszkuje przynajmniej jeden lekarz. Pomijając miasto("-steczko") powiatowe Brzesko w którym stoi szpital i tam mieszka już sporo lekarzy specjalistów, ale to już jest miasto...

Gość V12
stulejarz, jestes dlamnie smieciem ludzkim, ograniczonym umyslowo kaleka intelektualnym, klepiacy w kolko to samo az do znudzenia. W realu zrobil bym sobie z ciebie sciere do podlogi, nic nie warty biedny przedstawicielu patologi ;)

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Jejku, naprawdę? :classic_cool: myślałem że tylko ja mam tak niski poziom zapewniania sobie rozrywki, a jednak jest nas 2 ;) różnica tylko ze Ty w miescie - a ja na wsi. :)

Gość gość
bogaci mieszkają na wsi, biedota w mieście.

Gość gość z miasta   Katowice
Typowy egzystencjalny skowyt homosia karolka swiadomego bezcelowosci jego parszywego zycia. Nastepny temat zatytułuj "Ból istnienia" Żałosny worku na sperme🖐️

gość z miasta Katowice dziś Tak, bo Twoje życie ma cel inny jak moczenie ręki co noc pod stołem w ciemnym kącie pokoju w którym palą się tylko lesby na ekranie Twojego przedpotopowego peceta z loombardu....zwyrodniały bisexie.

Gość gość z miasta   Katowice
Chcialbys mi czymś dojepac, ale nie jestes w stanie tego zrobić, a twoj powyższy post to potwierdza. Osobiscie jestem zagorzałym przeciwnikiem wszelkiego rodzaju pedalstwa i puki zyje bede tępił jak zaraz takie goowna i gnidy jak ty karolku. Gdybym mogl to bym was wszystkich w piecu spalil tak jak robil do Adolf.

Gość gość
6/9 z chlopakiem cwel kieds pisał ze robi i ogolnie, ze robi loda swojemu partnerowi:O