Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czy tylko ja nie mam kolegów i koleżanek?

Polecane posty

Gość gość
to ty zapent?

Gość dash rysiu
i co nikt nie pogada ;/

Gość Ona

Hej 🙂 pewnie i tak tego nikt nie przeczyta ale..warto spróbować.

Już jako mała dziewczynka zawsze miałam sporo koleżanek i kolegów. Od małego pierwsze przyjaciółki, koleżanki z ławki, powierniczki sekretów z liceum czy sąsiadki.

Zawsze jednak los tak życie obracał że wypinano mi tyłek. Zawsze starałam się dbać o relację, mówić szczerze a jeśli coś było nie tak - wyjaśniać. Niestety koleżanki odchodziły. Nawet dziś w pracy mam sporo koleżanek, ale żeby komuś tak naprawdę zaufać?

Móc liczyć na drugą osobę? lub liczyć na jej szczerą radę lub ocenę danej sytuacji? 

Dziś jest ciężko o dobrego przyjaciela chyba to miałam od początku na myśli..

Stare znajome zostały ale to nie jest już to co kiedyś. Wiele razy się zawiodłam to tak przy okazji.

Z częścią takich osób poprostu urwałam kontakt lub przez ten czy inny zawód nie dogaduję się już z daną kumpelą jak kiedyś.

A może to coś ze mną jest nie tak?

Może szczerość, szacunek i i wsparcie dla drugiej kobiety już nie ma takiego znaczenia i nikogo to nie obchodzi?

Bo przecież mam męża, mam chłopaka często mówią kobiety. Ja też mam i cóż z tego.

Niby rozumiem ale czasem nie rozumiem 🙂 Bo na przestrzeni mojego życia zawsze jakaś kobieta coś mi odbierała. 

Może kiedyś jeszcze poznam wartościową kobietę, której jak kobieta kobiecie będzie można zaufać.i i obdarzyć szczerą przyjaźnią.

Trzymajcie kciuki 😉 

24 minuty temu, Gość Ona napisał:

Trzymajcie kciuki 😉 

Trzymam kciuki bo u mnie bez szczegolnych zmian

Gość gerger

może za mało słuchasz / za dużo mówisz , dziś ludzie by tylko gadali , nie umieją słuchać tylko gadać , stąd plaga samotności

Gość Gość

Bogusia ty jesteś za tępa,żeby mieć koleżankę czy kolegę.

Widać to na forum na ktorych sie udzielasz.

Gość gość
21 godzin temu, Bogusia napisał:

Też nikogo nie mam.

Bogusia poliż Dash Rysiowi kusia.

Gość gość
5 minut temu, Bogusia napisał:

Musisz mieć strasznie smutne życie, skoro to analizujesz...

Też myślę, że Dash Rysiu lubi anal. Dałabyś mu w pupę analna dziewico ?

Gość gość
2 minuty temu, Bogusia napisał:

Jestem na diecie.

Najlepsza jest dieta spermowa dziewico.

Gość Dash Rysiu
21 godzin temu, Bogusia napisał:

Też nikogo nie mam.

Ale za to masz błonę dziewiczą.

Gość Gość
Dnia 29.01.2019 o 20:42, Gość Ona napisał:

Już jako mała dziewczynka zawsze miałam sporo koleżanek i kolegów. Od małego pierwsze przyjaciółki, koleżanki z ławki, powierniczki sekretów z liceum czy sąsiadki.

Zawsze jednak los tak życie obracał że wypinano mi tyłek. Zawsze starałam się dbać o relację, mówić szczerze a jeśli coś było nie tak - wyjaśniać. Niestety koleżanki odchodziły. Nawet dziś w pracy mam sporo koleżanek, ale żeby komuś tak naprawdę zaufać?

Móc liczyć na drugą osobę? lub liczyć na jej szczerą radę lub ocenę danej sytuacji? 

Dziś jest ciężko o dobrego przyjaciela chyba to miałam od początku na myśli..

Stare znajome zostały ale to nie jest już to co kiedyś. Wiele razy się zawiodłam to tak przy okazji.

Z częścią takich osób poprostu urwałam kontakt lub przez ten czy inny zawód nie dogaduję się już z daną kumpelą jak kiedyś.

A może to coś ze mną jest nie tak?

Może szczerość, szacunek i i wsparcie dla drugiej kobiety już nie ma takiego znaczenia i nikogo to nie obchodzi?

Bo przecież mam męża, mam chłopaka często mówią kobiety. Ja też mam i cóż z tego.

Niby rozumiem ale czasem nie rozumiem 🙂 Bo na przestrzeni mojego życia zawsze jakaś kobieta coś mi odbierała. 

Może kiedyś jeszcze poznam wartościową kobietę, której jak kobieta kobiecie będzie można zaufać.i i obdarzyć szczerą przyjaźnią.

Trzymajcie kciuki 😉 

Zgadzam się, mam takie same odczucia. Kobiety w tych czasachq są Bardzo zawistne i nieslowne, patrzace tylko na swoja wygode i swoj interes. Ja nikomu nie ufam, tylko siostrze. 

Gość Dokladnie

Oprocz tego ze kazdy kazdemu dvpe obrania za plecami. Trzeba byc wlasnie niezlym tepakiem zeby chciec miec kolegow i kolezanki, ktorzy oprocz tego nic innego robic nie umieja tylko wciagnac w nalogi. Hihihi 😄

Gość Ona
Dnia 31.01.2019 o 00:18, Gość Gość napisał:

Zgadzam się, mam takie same odczucia. Kobiety w tych czasachq są Bardzo zawistne i nieslowne, patrzace tylko na swoja wygode i swoj interes. Ja nikomu nie ufam, tylko siostrze. 

To poszukaj takich zagubionych dusz jak ty w necie.  Zawistne i fałszywe kobiety nie wchodzą na fora,  żeby narzekać,  że kobiety są fałszywe.  Bo one nie potrzebują przyjaciołek. Narzekają takie osoby jak ja i ty.  Spragnione przyjaźni.  Ktòre juz sie zawiodły w życiu na pseudoprzyjaciołkach. 

Ale czasem jeszcze mam nadzieję,  że znajdę tę bratnią duszę, ktòra będzie mi jak siostra.