Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tablet na drugie urodziny dziecka. Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się co kupić córce na drugie urodzinki. W sumie już wszystko ma... Cały pokój zabawek w tym namiot, Skoczek i wiele wiele innych. Często bierze mi j na tel żeby oglądać bajki na YouTube. Myślałam o zakupie tabletu. Co myślicie?

Gość gość
swietny pomysl! ma juz 2 lata, powinna sie uczyc technologii. No i masz ją z bani na kilka godzin :)

Gość gośćff
Kup jej urnę bo przecież każdy umrze. Będzie miała pamiątkę na całe życie a nawet po śmierci.

Gość gość
Debilizm by w tym wieku przywiązywać dzieciaka do tabletu.

Gość gość
lepszy tablet niz gdyby matka miala tluc głupoty dziecku do łba. juz ten tablet ją lepiej wychowa niz matka, ktora wpadła na tak swietny pomysl

Gość gość
Skąd i Was tyle nienawiści? Jak moja córka ogląda bajki typu smok Edzio bądź nauka literek oglądam z nią i powtarzamy razem. Więc nie rozumiem Waszego rozgniewania

Gość gość
Spoko. Moja córka też dostała na 2 urodziny

Gość gość
Hahha kup jej tablet niech się nie uczy mówić, pisać i bawić z dziećmi... Czego rodzice tak krzywdzą swoje dzieci? Tragedia... Kup jej jakąś książkę z bajkami i czytaj, spędź z dzieckiem trochę czasu...

Gość gość
Spędzam z dzieckiem bardzo dużo czasu. Chodzimy na spacery oglądamy razem bajki czytamy rysyujemy. Co Wy się tak uczepiliście tego tabletu? Myślicie że córka cały dzień się sama sobą zajmuje? Zajmuje się dzieckiem bardzo dobrze poświecam jej dużo czasu

Gość gość
Nigdy bym nie kupiła takiego prezentu tak małemu dziecku. Wybrałbym książeczki edukacyjne. Albo gry edukacyjne dla dzieci w tym wieku. Ale to oczywiście Pani decyzja. :)