Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam do goscia na Fb że jego dziewczyna jest fałszywa

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam mu prywatną wiadomość z konta fikcyjnego które usunęłam ze jego dziewczyna miała 5 chłopaków i każdego zdradzała W sumie jest mi go żal i to prawda , ale czy mogą mnie namierzyć ?

Gość gość
Pewnie jestes podłą szmatą i ją oczerniłaś, bo sama chcesz go omotać, albo nienawidzisz ją z bezinteresownej babskiej zawiści. Jak najbardziej można cię namierzyć. A konto na fb nie tak łatwo jest usunąć.

Gość gość
3:20 Ty za to pewnie sama zdradzasz i masz ból d**y. Ciekawe skąd autorka wie o tym. To twoja była przyjaciółka czy jakaś znajoma? A z tym namierzeniem to nie bądźmy śmieszni bo mało kto się bawi w hakera albo FBI.

Gość gość
Nikogo nie zdradzam, a twoje insynuacje powyżej są wyssane z brudnego palucha. Poprostu łatwo sobie wyobrazić, że jakaś wredna peezda oczerniła nas w sieci. To może się zdarzyć każdej kobiecie, bo jak widać po autorce wątku, wrednych świń nie brakuje. I bój się namierzenia.

Gość gość
Haha daj spokój. Może to rzeczywiście prawda. Ja bym chciała dostać taki anonim. Przynajmniej miałabym szansę zweryfikować czy mój facet jest k****arzem. Po co żyć w nieświadomości? I nie strasz namierzeniem bo chyba sama średnio w to wierzysz.

Gość Michał121212
Dlatego wlasnie, albo dziewica, albo zadna! Nie chce takiej k****ary po zadnym, a co dopiero po 5... :O

Gość gość
Jeśli mówi się takie rzeczy to trzeba mieć na to dowody, inaczej facet może nie uwierzyć i pomyśleć ze z babskiej zawiści mu to napisalas albo ze on Ci się podoba i chcesz go odbić. No bo lecisz na niego, zgadlam? :D