Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiemCoMówie

Pełnia rozkoszy w oralu

Polecane posty

Gość WiemCoMówie

Chodzi o aspekt psychiczny. "Poświęcanie się" odbiera przynajmniej połowę przyjemności. Ja PROSZĘ moją Miłą aby podała mi swoją pzdeczkę do ust, bo bardzo jestem jej spragniony, a Ona ulega mojej prośbie. Ona NIE MA wtedy "w tyle głowy" nieprzyjemnej myśli "jak mi dobrze, ale on się poświęca". Ona mnie PROSI "wytryśnij mi w buzi". Dawno tego nie zrobiłeś, a ja tak to lubię. Wtedy to jest PRAWDZIWA rozkosz, gdy wytryskuję w Jej buzi, na Jej prośbę. Oczywiście aspekt psychologiczny nie dotyczy prymitywów. Może nawet wolą to robić wbrew woli jego/jej z jak największym dyskomfortem.

Gość gość
Oblech.

Gość gość
Racja. Tak powinno to wyglądać :-)

Gość gość
Słowo "oblech" chyba ma mnie urazić, ale nie wiem, co oznacza. Wytłumacz mi, to może wtedy mnie zaboli.

Gość gość
Sklepy zamknięte onany walą konia kłamiąc :D z żoną już śniadanie zjadłeś?

Gość gość
Mówisz o kłamstwie, bo nie wierzysz, że są ludzie obarowywujący się rozkoszą oralną? Nawet w poranek wolnego dnia? Świat bywa przyjemniejszy niż myślisz.

Gość gość
I dlatego siedzisz na kobiecym forum? Może zajmij się kobietą nim ktoś inny zajmie się nią🖐️

Gość gość
Porobiłbym tak z checio żebym miał komu!!?

Gość gość
Na kobiecym forum tematyka Ero właśnie dopuszcza męski udział. Kobieca masturbacja to tylko margaryna zamiast masła. A Nią się już zajmowałem. Do tej pory oczy ma nieco zamglone, a jajecznicę troszkę przypaliła.