Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopóki nie zaczęłam czytać kafe nie wiedziałam że. ..

Polecane posty

Gość gość

....jest tylu idoiotów na świecie. Straszne, bo to są ci sami ludzie, których mijacie na ulicy, są waszymi współpracownikami, sąsiadami, czlonkami rodzin, obsługują was w sklepie, remontuja wasze domy czy siedzicie obok nich w pociągu. Mnóstwo narcyzów, mizoginow, zazdrośnikow, leni, krętaczy i manipulatów. Nie ma topiku bez troll, wyzwisk, wulgaryzmów. Gdy jakimś cudem rozmowa toczy ie pomiędzy paroma normalnymi i kulturalnym oobmi, zaraz przyjdzie jakiś jełop z głupim uwagami. Czasmi myślę, że aby móc cokolwiek napisać na forum trzeba by podać najpierw nr pesel, plaga troli i chamstwa by się skończyła. I odpadli by ci wszyscy nastolatkowie.

Gość gość
A mnie śmieszy, że ktoś w ogóle może pomyśleć, żeby brać to forum za poważne? Przecież tutaj od lat jest tak, że 80% tematów to totalne dno. Jak chcesz poszukać wartościowszych informacji, czy porozmawiać sensownie, to polecam inne fora. Przede wszystkim takie, na których pisać mogą tylko zarejestrowani użytkownicy.

Gość gość
co ty za bzdury piszesz:-D przecież tu jest niewiele osób i przeważnie te same od lat :-D

Gość gość
To forum jest tylko trochę kulturalniejsze niż F23, ale zbliża się niebezpiecznie to tego samego poziomu ;)

Gość gość
nie chce nic mówić ale większość trolli i stulejarzy tutaj jest pełnoletnia już dawno

Gość gość
Na takich forach poważnie się nie dyskutuje. Za dużo tu swobody. A wystarczyłoby choćby wprowadzić obowiązek rejestracji i logowania przed napisaniem komentarza i już przynajmniej połowa trolli by sobie dała spokój.

Gość gość
10:37 A właśnie ze tu są ci sami ludzie co naokoło. Np spotykasz jak ci się wydaje kulturalnego, miłego, spokojnego mężczyznę, samotny z pechem do kobiet jak mówi, a tu okazuje się, że wieczorami wypisuje różne rzeczy na kobiety na kafeterii, że lecą na kasę, że są głupie, że dają każdemu badbojowi a spokojnych nie zauważają itd. Tu jest anonimowo, więc tu wychodzi prawdziwa natura ludzka.

Gość gość
Niektóre wpisy czy zaczepki, to owszem, widać, że sobie ktoś z nudów jaja robi. Ale inne są dość chamskie i wulgarne. Obawiam się, że w cztery oczy ta osoba nie odważył by się tak powiedzieć, bo by się normalnie bala. A tu czują się oni bezkarni.

Gość gość
Odnoszę wrażenie że nie piszesz o dziwnych ludziach ale o dziwnych mężczyznach. :))

Gość gość
Mam dwie wiadomości dla was. 1. Wiadomo że niektórych rzeczy się nie mówi, nie wypada powiedzieć w realu ale bardzo wiele z szokujących dla was wypowiedzi to prawdziwy obraz myśli mężczyzn. 2.Kobiety nie są lepsze. Ja bardzo długo się zastanawiałem czy na kafeterii są specyficzne osoby czy poprostu kobiety w realu naprawdę myślą tak jak te tutaj tylko o tym nie mówią. I nie mam na myśli osób zakładających tematów o tesciowych czy kochankach.

Gość gość
11:02 Bo to damskie forum,małe zdominowane przez facetów, którzy na dodatek nie nawidza kobiet. Niech sobie idą na męskie fora, np o motoryzacji,czy sztukach walki.

Gość gość
weź ty lepiej HIM zejdź mi z oczu bo cie opluje szmato zaraz!!!

Gość gość
1107 Właśnie o tym mówię. Jak mężczyźni myślą tak, jak na forum, to wolałabym być już starą panna dziewicą, do końca moich dni. I to jet straszne. Bo potem kogoś poznajesz ja żywo i zastanawiasz się, czy myśli tak jak faceci na forum. Z kobietami o dziwo jeszcze tu nigdy zarptargow nie miałam. No może coś kiedyś pisalam o kochankach, że tego nie popieram, to mnie parę kobiet zmieszalo z błotem, że pewnie się czuje lepsza bo mam męża i żebym się nie cieszyła, bo on też zdradzi. Ale zabawne, bo ja nie mam męża. Nie wiem o co im chodziło.

Gość gość
Tylko że czytając Kobiety, i to niby te mądrze piszące, też zastanawiasz sie co sie stalo z kobietami. I moze lepiej sie nie wiązać.

Gość gość
Bo taka już jest natura ludzka i nic tego nie zmieni. Ludzie są w większości dobrzy i "idealni" na pokaz. Skąd tyle niby wspaniałych i kochających się rodzin, a w domu picie, bicie i krzyki? Skąd tyle patologii, jeśli na zewnątrz wszyscy tacy idealni?

Gość gość
Ja jak czytam wypowiedzi kobiet to ciągle nachodzi mnie jedna myśl. Nie ma w nich nic pociagajacego, kobiecego. Są facetami w spodnicach. Przykre i smutne.

Gość gość
11:21 W punkt . W niedzielę do kościoła, dzieci świadectwa z czerwonym paskiem, a w pozostałe dni wyzwiski albo ciche dni, a dzieci potem nie chcą znać rodziców.

Gość gość
Ja nie widzę patologii wokół siebie.

Gość gość
To co ludzie piszą na forach to mały pikuś, w zasadzie można to zlewać ciepłym moczem. Bo co mnie obchodzi zdanie obcych ludzi na mój temat? Ale najgorsze, że wśród rodziny i bliskich znajomych mamy takich, którzy są dla nas milutcy i wspaniali, a gdy nie widzimy i nie słyszymy, to obgadują i oczerniają. To jest dopiero przykre.

Gość gość
Ludzie są różni. To co dla jednych jest nie do zaakceptowania dla innych jest marzeniem.

Gość gość
11:35 Wśród rodziny albo tzw przyjaciolek. Ale fakt przy stole, w święta, rodzina ciotka, oplatek-sratek , ale co oni sobie myślą to myślą. Dlatego święta spędzam tylko z najbliższą rodzina, a nie jakimiś pociotkami widzianymi raz na rok, no ale wypada iść, bo to jakaś daleka rodzina.

Gość gość
A czy Ty mówisz wszystkim co o nich myślisz? A jeśli tak to po co, jaki jest tego cel?

Gość gość
Bo to chore.Przy stole;Jadziu jak ty ładnie dziś wygladasz i zeszczuplalas, a jakie masz piękne kolczyki A jak goście pojda: Jadzka myśli, że jak schudła to wygląda jak miss świata, a wyglądała na chorą, a te kolczyki specjalnie założyła, żeby pokazać, z ją na nie stać, pozerka jedna.

Gość gość
Dlaczego kobiety są facetami w spodnicach? Bo dziś nie mają innego wyjścia. Muszą walczyć o swoje, domagać się swoich praw, nie chcą być traktowane jak przyglupie kuchty. Gdyby sobie pozwoliły na kobiecość i delikatność, w najlepszym razie przezylyby życie w cieniu ojca, potem męża, bez własnych marzeń, zepchniete w jakąś rolę, która nie każdej odpowiada. W najgorszym razie - ubóstwo, samotne macierzyństwo, albo wrecz bezdomność. Na dzisiejszych mężczyzn nie ma co liczyć. Nauczeni są myśleć o sobie i gdy zechcą, to odejdą tak po prostu, bez walki o małżeństwo, bez dbania o żonę, bo po prostu mogą. Świat im na to przyzwoli, mężczyzna może wymazać swoją rodzinną przeszłość z dziećmi włącznie i wejść w nowy związek, migac się z alimentami. I co? I nic. Facetowi się upiecze, a baba dźwiga na sobie znacznie więcej.

Gość gość
Do 11:49 - gratuluję umiejętnośc***isania na temat.

Gość V12
Jesli ktos bierze to forum na powaznie, to ma duzy problem ;)

Gość Sushi master 111 Florek
Autorko sikam do twojego sosu sojowego :classic_cool: 🖐️

Gość gość
11.49 dokładnie tak